szypkasia 09.06.05, 21:44 Jak myślicie czy nie ma przeciwskazań do lotu samolotem jeśli dziecko ma wadę serca(jest po operacji mnogie VSD)? Lekarze mówią że nie ma ale wolę zapytac o doświadczenia mamy. Dziecko ma 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.musur Re: Samolotem na wakacje 09.06.05, 22:33 Kiedyś już poruszyłam ten temat w wątku:wada serca a lot samolotem.Poszukaj i poczytaj.A z własnego doświadczenia(Filip 18mcy,wada dużo bardziej złożona)wiem że nic się nie dzieje i w samolocie dzieci czują się dobrze.Pozdrawiam Monika mama Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
szypkasia Re: Samolotem na wakacje 09.06.05, 22:49 A jak Filipek zniósł upały bo tez sie tym martwię? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingan75 Re: Samolotem na wakacje 10.06.05, 09:46 Mój synek, mimo złożonej wady serca podróż samolotem zniósł dobrze, jedyna dolegliwość, to zatykające się uszy - musiałam go nauczyć wypierać powietrze tak aby się odetkały... a co do upałów to znosił je zaskakująco dobrze, gorzej z okresem zimowym.. Odpowiedz Link Zgłoś