myl777 21.02.06, 16:54 Bardzo Was proszę o jakiekolwiek informacje na temat tej wady. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje i doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiap10 Re: KOARKTACJA AORTY 21.02.06, 22:28 Troszke informacji o koarktacji znajdziesz na naszej stronie www.sercedziecka.org.pl/3_koarktacja%20aorty.htm . Gdyby byl klopot z dostaniem sie przez ten link to wejdz przez www.sercedziecka.org.pl i nastepnie Serce i Wady Serca. Tam na liscie jest koarktacja. U mojej coreczki byla to jedna z wielu wad serca. Usunieto jej koarktacje chirurgicznie w 5 dobie zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
myl777 Re: koarktacja aorty 22.02.06, 15:13 Bardzo dziękuję. Mój bratanek jest po 2 plastykach balonowych, ale niestety wystąpiła rekoarktacja. Gdzie była wykonywana operacja Twojej córeczki? Czy mogę napisać do Ciebie na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
nastka72 Re: koarktacja aorty 28.02.06, 09:51 Moja coreczka byla operowana z powodu CoA prawie 8 lat temu . Jesli masz jakies pytania pisz na priva ,odpowiem w miare mozliwosci . Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
diuna22 Re: koarktacja aorty 28.02.06, 19:25 Moj synek byl operowany w Poznaniu w 2003 - mial wtedy miesiac - jak na razie oki - nie nastapila rekoarktacja, ostatnio odstawiono lek ktory zazywal na nadcisnienie. Napisz na priva - moze jakos pomoge? Odpowiedz Link Zgłoś