Dodaj do ulubionych

Dobry pediatra BEMOWO

31.08.06, 08:50
Witam dziewczyny,
Mam chorowitego rocznego synka i poszukuje dla niego dobrego, choćby i
prywatnego pediatry z Bemowa lub okolic. Juz nie mam cierpliwosci do tych
wszystkich u ktorych bylam i szukam kogoś z prawdziwym powołaniem. Możecie
kogoś polecic??
Z góry dzieki i pozdrawiam, Ania.
Obserwuj wątek
    • kiraw Re: Dobry pediatra BEMOWO 31.08.06, 09:03
      czesc,ja tez jestem z bemowa.i mam podobny problem, ja chodze do przychodni na
      wroclawskiej(przy kosciel)do dr. Szarek - bardzo fajna pani,starsza.jestem z
      niej w sumie zadowolona, tylko ostatnio przegapila wazan sprawe, pasozyty
      (lamblie) u dziecka mimo tego ze kilka razy w przeciagu kilku miesiecy
      zglaszalam objawy dosc potężne.i teraz mam powazny problem z mala, bo ciezko to
      bedzie wyleczyc.
      • mamamajaa Re: Dobry pediatra BEMOWO 31.08.06, 13:16
        No ja wlasnie tez chodze do dr. Szarek i niby jest oki, ale ostatnio tez nie
        poznala sie na chorobie dziecka bo zaczelo sie od garaczki, przeszlo w
        zapalenie oskrzeli a teraz jest podejrzenie zapalenia pluc, ona zrzucila od
        poczatku wszystko za zeby uncertain. Dlatego mysle o zmianie..
        • kiraw Re: Dobry pediatra BEMOWO 31.08.06, 13:50
          u nas zapalenie oskrzeli bylo w lutym,tez na poczatku bylo "nic takiego" a
          potem o malo nie miala zapalenia pluc, dostawala 3 atybiotyki przez ponad 3
          tyg.po tym wlasnie zaczely sie jakies dziwne dolegliwosci, dopiero terza
          zrobilam sama badanie na pasozyty i lanblie, bo o skierowanie nie moglam sie
          doprosic.tak wiec dr Szarek niby jest ok, ale cos jednak mi tez nie pasuje.bede
          sledzic posty, moze ktos na bemowie jest lepszy.
          pozdrawiam
    • agnesmamaigorka Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 12:10
      witajcie
      też długo szukałam odpowiedniego lekarza-trafiłam przypadkiem na dyżurze nocnym
      na super lekarkę, pierwszy raz pediatra zajął się nami naprawdę uczciwie- potem
      przeprowadziłam małe śledztwo, gdzie Ją można znaleźć i od tej pory (już trzy
      lata) jesteśmy Jej pacjentami-a synek chorowity-przedszkole i alergik. Nazywa
      się Zofia Hadrzyńska-Trzebuchowska i przyjmuje w przychodni na Powstańców
      Śląskich 19. Nie jest łatwo się dostać, bo pacjentów ma sporo, ale nigdy nikogo
      nie zbywa byle czym, poświęca dużo czasu-często też do Niej dzwonię po
      konsultację, jeżeli uważam , że nie trzeba żeby go oglądała-chyba już sama
      mogłabym występować jako lekarz smile takie mam doświadczenie z chorobami mojego
      dziecka. Jeśli komuś zależy na fachowości i lekarzu z podejściem do malucha
      szczerze polecam, a jeśli bardzo zależy na czasie(t.zn. żeby przyjść i wyjść-to
      nie, bo czasem wizyty, (choć umówione na godziny) przeciągają się, ze względów
      opisanych powyżej.
      • kiraw Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 14:28
        czy ta Wasza pani dr prywatnie przyjmuje, czy mozna sie do niej normalnie
        zapisac jako do swojego pediatry.
        • agnesmamaigorka Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 14:39
          można się zapisać normalnie-nie przyjmuje prywatnie bo nie ma na to czasu smile
          Tel do rejestracji 664 20 48
          • kiraw Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 14:48
            dzieki serdeczne
    • kara13 Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 12:25
      Kiraw a jakie to były objawy?

Ja przepisałam sie od drKiljan do Medycyn Rodzinnej do wrocławskiej do dr
      Łukowskiej. Nie mam żadnych problemów ze kieroweaniem do innego lekarza czy na
      badania.
      • kiraw Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 14:26
        podstawowyobjaw to byl brzydkizapach z buzi u rocznego dziecka!!po rostu co
        najmniej dziwne.uslyszalam ze tak ma byc,ze czasami dzieci tak maja i juz.w
        miedzyczasie byly dziwne plamy na buzi zwlaszca ale pojawialy sie tez na calym
        ciele, np nogach.dziwne dlateg ze nie pasowaly do nowego zjedzenia czegos czy
        zabawek zrobionych z czegos innego niz plastik.plamy po kilku godzinach po
        prostu znikaly i za jakis czas znowu na czole wychodzily.wygladalo to okropnie,
        tak jakby ja ktos bil, jakby siniaki czerwone.malutka od jakiegos czasu zle
        spala, zasypiala i po kilku godzinach snu budzila sie z krzykiem, rzucala się
        po lozku(nie chodzila na spiaco jak dzieci maja w zwyczaju)i krzyczala,potem
        znowu usypila, i tak co noc, bez wyjatku.zwalalam na zeby, ale zeby w koncu
        wyszly a to zostalo.
        zglaszalam pani dr ze wg mnie cos jest nie tak, ale zdnego skierowania, jak
        proponowalam ze moze kal czy krew zbadam dziecku, nie dostalam.mala
        rzeczywiscie do chudzinek nie nalezy ale to nie znaczy ze jest super zdrowa.
        i tak to toczylo do teraz az po pobycie na forum alergie, zrobilam test na
        lamblie i wyszly.zaczynamy leczenie.poszlam do dr plucinskiej i dala malej
        furazonidol i tyle.zobaczymy co dalej bedzie.napisze jak nam poszlo leczenie.
        pozdrawiam
        • kara13 Re: Dobry pediatra BEMOWO 01.09.06, 21:08
          kiraw a gdzie robilaś badania kalu na lamlie?
          • kiraw Re: Dobry pediatra BEMOWO 04.09.06, 08:50
            robiłam w centrum medycznym bemowo,przy kosciele.35 zł na lamblie, czeka sie ok
            3dni.teraz robie na grzyby, ale tego w centrum medycznym ne robia, musialam do
            bielanskiego szpitala zawiesc.
    • kelly11 Re: Dobry pediatra BEMOWO 05.09.06, 14:56
      bardzo dobra Pani doktor Sobańska-Maksym Przychodnia przy ul. Czumy pozdrawiam
      i dużo zdrówka.
    • piotr111999 Re: Dobry pediatra BEMOWO 22.03.18, 10:27
      jest sensowna Pani pediatra na Pełczynskiego 22J
      • daga2201 Re: Dobry pediatra BEMOWO 26.07.18, 12:32
        Która?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka