polka79 06.10.06, 10:18 zainspirowal mnie, a razcej powinnam napisac zaniepokoilmnie pewien watek: kiedy chodzi sie z dziecmi na bilans co rok, dwa ??? jak dziecko ile ma lat??? napiszcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: Bilans u dzieci 06.10.06, 10:21 2 lata 4 lata 6 lat w III klasie w II klasie gimnazjum kończąc szkołę ponadgimnazjalną Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula A swoją drogą... 06.10.06, 10:22 ...to masz ciekawe zainteresowania w 12 tygodniu ciąży ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Bilans u dzieci 06.10.06, 10:25 w ksiązeczce zdrowia dziecka masz specjalne strony na bilans - to będziesz wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
polka79 Re: Bilans u dzieci 06.10.06, 10:52 sprawdzilam w ksiazeczce, rozumiem ze to sa te badania profilaktyczne, tak wiec bede musiala sie wybrac z moja juz dwulatka )), bo to pytanie to nie dla mojego Serduszka w brzuszku )) tylko dla mojej panny, dobrze ze przeczytalam ktorys tu watek o tym ze mama sie wybiera na bilans, bo inaczej bym przegapila :-0 Odpowiedz Link Zgłoś