Dodaj do ulubionych

Dr Radzyminska w Prokocimiu

16.10.06, 17:18
Poniewaz dr Kordon nie bedzie mogl nas w najblizszym czasie przyjac ( podobno
wykresla pacjentow z kalendarza )to echo serca bedzie wykonywala dr
Radzyminska. Czy ktos zna te pania? Czy jest rownie doswiadczona jak dr Kordon?

Obserwuj wątek
    • emka72 Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 16.10.06, 23:54
      Witam! Mówiąc szczerze to nie ma drugiego takiego specjalisty jak dr Kordon
      (nad czym bardzo ubolewam, a wykreślanie dzieci z kalendarza świadczy ,że ma
      naprawde dużo roboty). Wiem, że echa robia doc. Rudzinski, dr Załuska oraz
      Jacek Kużma ale dr Radzymińska pierwsze słyszę. Nasz Kuba jest po trzech
      operacjach w Prokocimiu i tak naprawdę to nawet nie bardzo ją kojarzę. Jestem
      zaskoczona. Podpytam w piątek, będziemy tam na "echu" Pozdrawiam
      Monika - mama Kubusia z HLHS po trzech operacjach www.sercedziecka.org.pl/
      • aska_ou Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 17.10.06, 10:26
        dziekuje Moniczko,bede wdzieczna za informacjewink
        • aska_ou A jednak docent Rudzinski 17.10.06, 12:55
          Dzis dowiedzialam sie ze dr Kral ma trudnosci z umowieniem mnie do lekarzy do
          ktorych chcial wiec powiedzialam ze go wyrecze i umowilam sie na odplatna wizyte
          z echem serca u docenta Rudzinskiego. Opinie sa podzielone na temat docenta ale
          jestem optymistka smile

Pozdrawiam i dziekuje !

Aha doktor Radzyminska pracuje w Prokocimiu 17 lat i jest dobrym specjalista (
          slowa dr Krala )
    • hubcio14 Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 17.10.06, 21:50
      My jeździmy na wizyty już od 3 lat do pani doktor. Zawsze miła, wszystko
      wytłumaczy, zrobi echo, nie przeszkadza jej ze dziecko płacze podczas badania,
      ciepła kobieta. Szczerze polecam.
      Dorota z Hubim (TOF)
      • agaabc Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 18.10.06, 10:24
        Dr Radzymińska to wybitny specjalista, bardzo ciepła w stosunku do dzieci.
        Możesz być pewna, ze się dobrze zajmie Twoim maleństwem. Może nie robi echa tak
        cęsto jak dr Kordon czy docent, ale odpowie na wszystkie Twoje watpliwości.
        Powodzenia!
    • tomek0303 Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 18.10.06, 10:39
      Dr Radzymińska robiła mojemu Tomkowi echo przed i po pierwszym zabiegu. Prof.
      Malec ją posłał. Nie było wówczas Dr Kordona. Wiem, że Dr Kordon najbardziej
      poleca Kuźmę.
      • aska_ou Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 18.10.06, 10:53
        dziekuje Wam bardzowink

juz jestem umowiona do docenta ale jesli bedzie nieprzyjemnie to napewno 2gi raz
        sie juz nie pojawie i bedziemy prosic dr Krala zeby nas umowil do dr Radzyminskiej

pozdrawiam!

Aska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka