aska_ou 16.10.06, 17:18 Poniewaz dr Kordon nie bedzie mogl nas w najblizszym czasie przyjac ( podobno wykresla pacjentow z kalendarza )to echo serca bedzie wykonywala dr Radzyminska. Czy ktos zna te pania? Czy jest rownie doswiadczona jak dr Kordon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka72 Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 16.10.06, 23:54 Witam! Mówiąc szczerze to nie ma drugiego takiego specjalisty jak dr Kordon (nad czym bardzo ubolewam, a wykreślanie dzieci z kalendarza świadczy ,że ma naprawde dużo roboty). Wiem, że echa robia doc. Rudzinski, dr Załuska oraz Jacek Kużma ale dr Radzymińska pierwsze słyszę. Nasz Kuba jest po trzech operacjach w Prokocimiu i tak naprawdę to nawet nie bardzo ją kojarzę. Jestem zaskoczona. Podpytam w piątek, będziemy tam na "echu" Pozdrawiam Monika - mama Kubusia z HLHS po trzech operacjach www.sercedziecka.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 17.10.06, 10:26 dziekuje Moniczko,bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou A jednak docent Rudzinski 17.10.06, 12:55 Dzis dowiedzialam sie ze dr Kral ma trudnosci z umowieniem mnie do lekarzy do ktorych chcial wiec powiedzialam ze go wyrecze i umowilam sie na odplatna wizyte z echem serca u docenta Rudzinskiego. Opinie sa podzielone na temat docenta ale jestem optymistka Pozdrawiam i dziekuje ! Aha doktor Radzyminska pracuje w Prokocimiu 17 lat i jest dobrym specjalista ( slowa dr Krala ) Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 17.10.06, 21:50 My jeździmy na wizyty już od 3 lat do pani doktor. Zawsze miła, wszystko wytłumaczy, zrobi echo, nie przeszkadza jej ze dziecko płacze podczas badania, ciepła kobieta. Szczerze polecam. Dorota z Hubim (TOF) Odpowiedz Link Zgłoś
agaabc Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 18.10.06, 10:24 Dr Radzymińska to wybitny specjalista, bardzo ciepła w stosunku do dzieci. Możesz być pewna, ze się dobrze zajmie Twoim maleństwem. Może nie robi echa tak cęsto jak dr Kordon czy docent, ale odpowie na wszystkie Twoje watpliwości. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek0303 Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 18.10.06, 10:39 Dr Radzymińska robiła mojemu Tomkowi echo przed i po pierwszym zabiegu. Prof. Malec ją posłał. Nie było wówczas Dr Kordona. Wiem, że Dr Kordon najbardziej poleca Kuźmę. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: Dr Radzyminska w Prokocimiu 18.10.06, 10:53 dziekuje Wam bardzo juz jestem umowiona do docenta ale jesli bedzie nieprzyjemnie to napewno 2gi raz sie juz nie pojawie i bedziemy prosic dr Krala zeby nas umowil do dr Radzyminskiej pozdrawiam! Aska Odpowiedz Link Zgłoś