bartek251205 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 28.10.06, 19:57 GRATULACJE !!! to wspaniała wiadomość duży buziak dla Julki .pozdrawiamy Celin -mama Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
kopacz_tej Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 29.10.06, 21:52 I my również bardzo się cieszymy!!!)))))Do końca bedziemy myślami i modlitwą z Wami. Pozdrawiam cieplutko. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewaoriana Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 12:30 To najwspanialsza wiadomość oststnich dni. Modllimy sie cały czas o zdrowie Julci i siły dla Agnieszki. Wszystkie moje koleżanki z pracy również bardzo wspierały Julcie w modlitwach bo urzekła wszystkich swoimi pięknymi oczętami. Wracajcie szybko do zdrowia i nie zapomnijcie meldować o kolejnych sukcesach.Ewa, mama Oriany (TOF) Odpowiedz Link Zgłoś
mdulniak Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 14:08 Cudownie!!! Wspaniała wiadomość. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i rychłego powrotu do kraju. Pozdrawiam Gosia z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
dorisek3 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 16:31 Popłkałam się ze szczęścia!!!!!! Cudowne wieści!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bridi Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 16:59 Modlę sie o dalsze siły, o wsparcie najbliższych, o wszystko, co potrzebne na dalsze leczenie Juleczki. Cudem jest nie tylko tak pomyslny przebieg operacji, ale myślę, że też Twoja osoba, postawa, siły. pozdrawiam Ania- mama jeszcze nienarodzonej córeczki z zespołem Ebsteina i przepełniona wiarą, że wszystko bedzie, jak ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: JULIA ODDYCHA SAMA 30.10.06, 23:11 Hej przeczytałam to u Agnieszki na GG no i przekazuję dalej.Iżyczę obu dziewczynkom dalszych radosnych nowin.Iwona i Wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 03:50 Kochani! Dziekuje z calego serca za cudowne slowa i wsparcie. To dzieki Wam przetrwalam najtrudniejsze chwile. Od dzisiaj Julia ma juz tylko 4 lekarstwa podawane kroplowkami (bylo ich 16!!!) i wieczorem wyjma jej z klatki piersiowe druciki, ktore mialy przewodzic prad, jesliby serduszko odmowilo posluszenstwa. Jednak naprawione okazalo sie bardzo posluszne. Nadal modle sie goraco o to, zeby takie bylo )) Przesylam miliony goracych buziakow od Juleczki. Jeszcze raz za wszystko dziekuje. Pozdrawiam wszystkie Wasze Pociechy. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 08:39 Agnieszka nawet nie wiesz jak miło czytać takie wspaniałe wieści. Nadal trzymamy mocno kciuki. Buziaki dla dzielnej Julci. Pozdrawiamy Dorota z Hubim (TOF) Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 08:42 To wspaniała wiadomość, bardzo się cieszę i modlę się nadal. Życzę dużo zdrówkai usmiechu na twarzy. Pozdrawiam Kasia i Nokoś (TGA):0) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 09:04 Agnieszko, Wysylam moc buziaczkow i usciskow dla Julenki. ZUCH DZIEWCZYNA!!! Caly czas myslami i modlitwami jestesmy przy Was. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 09:55 ))))))))))))))))))))))))))). Buziaki od nas również wysyłamy. E. Odpowiedz Link Zgłoś
sara01 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 12:08 Superrrrrrr ) pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 12:11 Przesyłam moc pozytywnych fluidów dla Twojej BARDZO DZIELNEJ Juleczki. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 21:10 Nawet nie wiesz jak sie cieszymy, że z Julką już jest lepiej. " sama oddycha " jak wspaniała to nowina... Dziękujemy za pozdrowienia i również przesyłamy pozdrowienia bardzo gorące dla Julki i DLA CIEBIE AGNIESZKO... jesteście dzielne..... dziewczyny :o) Ewa z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 31.10.06, 08:44 Miód na moje serce Proszę wiecej takich informacji. Nadal trzymam kciuki. Jesteście wielkie! bRAWA DLA LEKARZY! Odpowiedz Link Zgłoś
kalpa Agnieszko :)))) 31.10.06, 11:49 Zuch mamo!! Z calego swrca się cieszę, ze się tak pięknie wszystko toczy i mam nadzieję, że juz teraz z górki bedzie. Uściski od nas wszystkich i ozwłaszcza od mojej mamy, której sprawa Twojej córci mocno siedział w sercu. Trzymajcie się i do miłego spotkania w Polsce. kalpa Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: Agnieszko :)))) 31.10.06, 14:49 Wspaniale!!!Super wiadomości, bardzo się cieszymy, nadal trzymamy kciuki, duzo zdrówka dla Juleńki. Iza, Mariusz i Kacper Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 02.11.06, 09:17 Strasznie się cieszę i oczywiście trzymam kciuki!!!! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 03:41 Piatek (3.11) niestety byl najgorszym dniem dla Julci. Bardzo ja bolal mostek, plecy, reka z wenflonem i brzuszek w miejscu gdzie ma wlozone rurki wyprowadzajace plyn z okolic serduszka i pluc. Na dodatek saczy sie rana po wyjeciu rurki (jednej z trzech), ale na szczescie lekarz mowi, ze nie ma infekcji. Julia od rana plakala, az w koncu dostala morfine. Oprocz antybiotyku na bakterie wykryte w moczu nie dostaje juz zadnych lekow dorzylnie, tylko syropy przeciwbolowe, ale one sa dla niej za slabe... Ciagle lezy w lozku, bo boli ja klatka, a lekarze, kaza wstawac i chodzic. Przed poludniem przyjechal do nas w odwiedziny polski ksiadz z siostra zakonna, z polskiego kosciola w San Jose. Przywiezli Julci piekna maskotke - biala owieczke i swoja obecnoscia troszke poprawili jej humor. Przysnela okolo 17. Ja tez juz mam serdecznie dosyc siedzenia w tym szpitalu, chociaz wiem, ze rodzice dzieciaczkow przebywajacych na oddzialach onkologicznych sa tam znacznie dluzej. Mam nadzieje, ze wytrzymam jeszcze tydzien.... Serdecznie wszystkich pozdrawiamy i dziekujemy za cieplutkie slowa i pozytywne fluidki. Aga i Julia Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 09:01 Dziewczyny trzymajcie sie dzielnie. Najważniejsze, aby Julka wróciła zdrowa do domu. Będę się o to modlic i trzymac kciuki. Myślę, że odwiedziny, o których piszesz Agnieszko dodały Wam sił. Pozdrawiam. Ola z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 14:44 Agnieszko i Julko życzę Wam dużo sił !!!!!Jestem przekonana że dacie radę jesteście silne dziewczyny!!!!Wspieram Was myślami i modlitwą.Gosia i anusia Odpowiedz Link Zgłoś
kopacz_tej Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 14:56 My również z całych sił mocno Was wspieramy modlitwą.Szybciuto wracajcie... Pozdrawiamy cieplutko. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 21:01 Agnieszko!!!!!!!! już bliżej , jak dalej, wytrzymasz Ucałuj Julkę i powiedz, że czekamy na Nią /i na Was / tutaj w Polsce.... niech szybciutko zdrowieje. Życzymy tylko dobrych wyników!!!! pozdrawiamy gorąco Ewa z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 06:11 Cos jest nie tak. Julia bardzo sie poci, ciagle palcze,ze ja bola plecy i brzuszek, gdzie ma dren. Lezy spokojnie, a bardzo ciezko oddycha i jej serce bije sto piecdziesiat razy na minute. Lekarze i pielegniarki osluchuja ja na prawo i na lewo i... mowia, ze wszystko jest w porzadku. Mam nadzieje, ze to prawda. Dzisiaj rano badano krew i okazlo sie, ze ma niedobor potasu. Uzupelniono go dwiema ogromnymi strzykawkami plynu i jego ilosc wrocila do normy. Mala nic nie chce jesc. Dostala wiec koktajl czekoladowy, ktory ma jej dostrczyc wiecej kalorii i nawet chetnie go wypila. Ciekwe co przyniesie jutrzejsy dzien. Pozdrawiamy kochne Cioteczki. Prosze o modlitwe. agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 10:37 Agnieszko będzie dobrze,zobaczysz to pewnie takie chwilowe i przejściowe jeśli Ci wspaniali specjaliści tak dużo Wam pomogli to i teraz coś poradzą BĄDZ DOBREJ MYŚLI bardzo i to bardzo WAS tu w polsce WSPIERAMY .BĄDŻCIE SILNE!!! Gosia i Anusia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 11:50 Aga mocno wierzę w to ,że wszystko będzie dobrze!!!!MUSI BYĆ!!!Duzo zdrowia dla Juleczki a Tobie wytrwałości życzę!!!!!!Trzymajcie się dzielnie Dziewczyny!!!!!!! Edyta z Rodzinką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sara01 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 12:31 Wierzymy , że wszystko będzie dobrze . Trzymamy mocno kciuki , jesteśmy z Wami . Pozdrawiamy bardzo , bardzo serdecznie . Magda i Sara Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 12:59 Cieszę się że jestem cioteczką tak dzielnej dziewczynki. Ucałuj ją. Tak jak piszesz Agnieszko ona ma tylko zły dzień. Wydaje mi się że każy po operacji jaka by to nie była ma czasem zły dzień. Trzymajcie się słonecznie. Wysyłam promyczki od nas. Ewelina mama Kamilki. Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 13:03 Juleńko życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Agnieszko dla Ciebie dużo siły, wszystko będzie dobrze, wierzymy w to i myślimy o Was. Trzymajcie się dziewczynki. Iza, Mariusz i Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
kimila607 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 13:15 My również trzymamy kciuki za Julię i gorąco kibicujemy. Taki chwilowy kryzys to najnormalniejsza sprawa. Mała przez to, że ma drenaż jest unieruchomiona, przeważnie leży stąd bóle pleców- to naprawdę normalne. A brzuszek? przecież dren czy to w opłucnej(mocno unerwionej) czy w śródpiersiu to jednak ciało obce które uwiera przy najmniejszym ruchu, głębszym oddechu czy kaszlu. Trzeba ufać lekarzom i wierzyć, że jest wszystko w porządku. Julia już tyle przeszła że teraz powinno być już tylko lepiej! Modlimy się i trzymamy kciuki za Małą. kinga mama michasia Odpowiedz Link Zgłoś
meralda Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 13:46 Wszystko MUSI być dobrze, myślimy o Was cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 22:02 mamy nadzieje że Juleczce ten kryzys minie.Cały czas o Was dziewczynki myślimy i życzymy powrotu do zdrowia i do domku.pozdrawiamy mocno Iwona i Wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 22:14 Agnieszko, Wypatruje wiesci od Ciebie i Julenki. Mocno o Was myslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Dzisiaj juz jest lepiej :))) 06.11.06, 08:53 Znowu dla Julii zaswiecilo sloneczko. Dzisiaj nic ja nie boli. Jest bardzo szczesliwa, poniewaz miala mnostwo gosci z malymi dziecmi i dostasla gore prezentow. Tylko nic nie chce jesc... Dzisiaj za to ja mam kryzys,bo zarazili Julie jakims wirusem, a wyniki beda dopiero za kilka dni. Mam nadzieje,ze to nic groznego. Dzisiaj Juleczce odlaczyli juz na stale tlen i saturacje ma w granicach 93-97 %. Bardzo bola ja plecy... Dam znac jak sie czegos dowiem. Dziekujemy za wsparcie. Aga i Juleczka Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: Dzisiaj juz jest lepiej :))) 06.11.06, 09:20 To super, że jest już lepiej. Modle sie dalej o zdrówko dla Juleńki. trzymajcie sięcieplutko, bo u nas był już śnieg. Pozdrawiam Kasia mama Nikosia z TGA Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Dzisiaj juz jest lepiej :))) 06.11.06, 10:16 Dacie radę , musicie - nie ma innego wyjścia tyle osób Was wspiera , a i Pan Bóg ma Was napewno w swojej opiece. Tyle drzwi Wam otworzył , tyle dopomógł , dał tyle sił ... nie opuści teraz, o nie !!! pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 06:23 Julenka czuje sie dobrze, ale nic nie chce jesc. Chyba ma juz dosyc lezenia I7 dni w lozku (wcale sie jej nie dziwie). Od kilku dni juz probuje chodzic i dwa razy byla w pokoju zabaw. Juz nie ma w brzuszku drucikow, ktore mialy byc pomocne przy ewentulnej reanimacji - na cale szczescie nigdy sie nie przydaly Nadal ma podawany antybiotyk na bakterie w moczu,ktore pojawily sie po wyjeciu cewnika. Caly czas czekamy na wyjecie drenu z klatki piersiowej.Julia zacela dostawac lekrstwo na wysuszenie tego plynu,ale on nadal leci...Tak wiec, jesli te dwie rurki zostana wyjete z klatki piersiowej (co bedzie dla nas ogromnym przezyciem,a dla Julci bolem-morfina juz nie wiele znieczula), to ropocznie sie nowy etap w zyciu mojej coreczki. Bedzie ona mogla w pelni cieszyc sie ze zdrowego serduszka, biegac i zyc jak kadze zdrowe dziecko. Juz sie nie moge doczekac. Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich,ktory nas wspieraja w tych najtrudniejszych chwilach. agnieska i Julia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 08:05 Aga niechaj wszystko układa się już tylko po Waszej myśli!!!!Niechaj Julcia zdrowieje i do domu wraca- tu wszyscy na Was czekamy!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 09:20 Zyczymy Wam szybkiego wyjęcia dreńów.cvały czas jesteśmy z wami .Pozdrawiamy gorąco Iwona i Wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 09:44 Całuski dla Julki. Oby jak najprędzej do domu )) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 10:18 Agnieszko, Ciesze sie z dobrych wiesci. Rurkami sie nie przejmuj. Ich wyjecie nie boli. Marta po ostatniej operacji miala az 4 dreny, a dwa z nich wyjeto dopiero po prawie dwoch tygodniach, bo ciagle byly plyny. Oczywiscie krzyk przy wyjmowaniu byl straszny, ale pozniej sama mi przyznala, ze bardziej ze strachu niz bolu. Krzyczala tak na zapas, zeby okazac swoje niezadowolenie. Nie martw sie wiec drenami. Lepiej niech beda troche dluzej, niz gdyby mieli je wyjac za szybko. Bo wtedy duzo trudniej wyeliminowac zbierajace sie plyny. Druciki to tez normalka, chyba teraz zawsze je zostawiaja po operacji. Ciesze sie, ze u Julenki nie trzeba bylo z nich korzystac ))) Sciskam mocno Was obie. Wracajcie jak najszybciej do domku i do normalnego zycia ))) Oj, teraz to pewnie Julka pokaze na co ja stac )) Odpowiedz Link Zgłoś
doniujulka Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 21:47 Witam. Z uwagą śledzę wszystkie wiadomości o Julde. Źyczę Jej DUŹO ZDRÓWKAMoja córeczka też Julka jest już dziewięć miesięcy po operacji i czuje się bardzo dobrze.Właśnie uczy się chodzić. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Dominika mama Julki (tunel aorta -lewa komora, zwężenie zastawi aorty,tętnicy płucnej) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka110 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 10.11.06, 21:28 Witam Cieszymy się że Julia powraca do zdrowia , życzymy wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren :))) 14.11.06, 06:27 Tak bardzo sie ciesze. W poniedzialek wyjeli Julii ostatni dren (bylo ich cztery). Juz do niczego nie jest "przywiazana". Podlaczona jest tylko do monitora i dostaje kroplowke z potasem. Gdyby nie to, ze zepsol sie jej 4 dni temu wenflon i leki musiala dostawac doustnie, to nie byloby klopotow zoladkowych. Ale i one juz minely i jesli beda dobre wyniki badania moczu, kalu i krwi, to w srode zostaniemy wypisane !!! Juz sie nie moge doczekac, a Juleczka jeszcze bardziej, poniewaz ma obiecana wycieczke do Oceanarium. Serdecznie pozdrawiamy Aga i Julia Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ou Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 07:21 Aga to wspaniałe wieści ! Cieszymy się i mocno Was ściskamy ! Aśka mama Eliaszka ( różowy Fallot ) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 08:29 to wspaniałe wiadomości dziewczynki.tak trzymać buziaki.Iwona i Wiki TGa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 08:44 Yuppi!!!! Jestescie wielkie Agnieszko. Usciskaj mocno Julenke. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 11:48 super nowiny , czekamy na każdą - dobrą - od Was wiadomość magda Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 12:50 My również bardzo się cieszymy !!! oby tak dalej dzielne dziewczyny !!Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
kimila607 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 13:53 To super wiadomość! Gratulujemy i życzymy udanej wycieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 21:26 Wspaniałe wiadomosci, bardzo się cieszymy i życzymy szybkiego i szczęśliwego powrotu do domu. Iza, Mariusz i Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: To bardzo dobre wiadomości..... 15.11.06, 21:40 Życzymy baaaaardzo dobrych wyników. Cieszymy się razem z Wami. Uściskaj Julkę. Szybkiego powrotu do zdrowia, do kraju, do domciu........... pozdrawiamy Ewa, Julka, Marta i Ola Odpowiedz Link Zgłoś
perelekhlhs Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 14.11.06, 21:31 Sciskamy kciuki. To bedzie wielkie swieto - Wasz powrot... Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 14.11.06, 22:23 Agnieszko całuski dla Julki od nas. Wracajcie zdowe i szcześliwe do domu. Ola z Adamem i Radkiem Odpowiedz Link Zgłoś
magasia Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 15.11.06, 21:03 Kochana Agnieszko, wiem, że wracacie już niedługo. Nawet nie wiesz jak strasznie się cieszę. Odkąd Was poznałam miałam przeczucie, że wszystko będzie dobrze. Jestem czarownicą? Pozdrawiam Cię i mam nadzieję do rychłego zobaczenia. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 W srode wyszlysmy ze szpitala :))) 17.11.06, 05:12 Nareszcie nadszedl upragniony dzien. W srode wyszlysmy ze szpitala. Rano Julia miala ostatnie badanie krwi i tomografie pluc, aby zobaczyc czy przeplyw krwi jest prawidlowy. Niestety to badanie nie wyszlo dobrze... ale podobno w ciagu 6 miesiecy wszystko moze sie samo naprawic. Prosze o modlitwy w tej intencji. W czwartek juz wszystko wrocilo do normy. Juleczka zaczela wspaniale jesc - na obiad zjadla zupke pomidorowa z dokladka i sama upominala sie o jedzonko. Poniewaz w szpitalu schudla 1,7 kg, to mam nadzieje, ze szybko nadrobi utracony tluszczyk )) Duzo sobie odpoczywa i po malu nabiera sil, aby wrocic do Warszawy i rozpoczac rehabilitacje. Serdecznie wszystkich sciskamy i dziekujemy za wsparcie duchowe. To bylo nas niezwykle wazne. Pozdrawiamy cieplutko. Agnieszka i Juleczka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 08:43 Agnieszko, Wiesci od Ciebia sa najpiekniejszymi od jakich moze zaczac sie poranek Sciskam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 08:57 Agnieszko bardzo się cieszymy razem z Wami. Skoro Julka ma taki apetyt to znaczy, że nie tylko szybko odzyska zdrówko i siły, ale także stracone kilogramy )) Zyczę Wam szybkiego, szczęśliwego powrotu do domu. Będzie dobrze. Pozdrawiamy Ola z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 10:00 to wspaniala wiadomość, bardzo się cieszę. Pozdawim i trzymam kciuki za szybki powrót do 100% formy Juleczki. Pozdrawiam kasia mama Nikosia TGA Odpowiedz Link Zgłoś
gonis1 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 11:27 Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia i do DOMU. Cieszę się z Wami bardzo, bardzo. Takich wiadomości chcemy garściami i w brut. Pozdrawiam Gosia mama Poli /ToF/ Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 21:43 Wspaniale, cudowna wiadomość, dużo zdrówka Juleczko,wracajcie szybko do domu. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
ogis1 Re: To bardzo dobra wiadomość :))) 17.11.06, 21:10 Teraz to już chyba tylko z "górki" Życzymy wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia !!! Ewa z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: W srode wyszlysmy ze szpitala :))) 17.11.06, 22:27 to powodzenia Dziewczynki i udanego powrotu do domku.całujemy mocno.Iwona i Wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 17.11.06, 12:02 Agnieszko tak bardzo się cieszę że wyszłyście ze szpitala.Twoja dzielna Juleńka napewno nabierze ciałka ,tak w większości przypadków jest że szpital nie sprzyja tyciu a wręcz odwrotnie. Moja Aneczka po wyjściu ze szpitala w ciągu miesiąca przytyła ok 3 kg.Zyczę Wam wszystkiego najlepszego !!! I WRACAJCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 17.11.06, 12:23 Tak bardzo się cieszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 00:29 Dzień dobry Kochani! Dzisiaj o godzinie 9:30 wróciłam z Julcią z Kalifornii. Miała Ona 25 października operacje serduszka i płuc i dzięki Bogu wszystko się udało. Moja córeczka jest zupełnie zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Jej skóra jest biala - nie ma żadnych odcieni siności i ten kolor zniknął bezpowrotnie. Doktor Hanley dokonał cudu. Za wszystko: za to, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, za to, że od samego początku serduszko pracowało samo, za to, że Juleczka szybko nabiera sił, ma coraz lepszy apetyt, za to, że już się nie męczy i może żyć, bawić się i cieszyć normalnym dzieciństwem jak inne zdrowe dzieci, za to, że będąc w tak bardzo obcym i odległym Kraju, poznałam cudownych ludzi, niosących nam bezinteresowną pomoc, którzy zostali naszymi Przyjaciółmi, za szczęśliwy powrót do domu - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA BOGU. To wszystko wydarzyło się na chwałę Pana. Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe, za to, że byliście z nami myślami. Serdecznie pozdrawiamy i całujemy gorąco. Agnieszka i Juleczka Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 08:33 hej Agnieszko dokonałaś cudu walcząc o swoją córeczkę,o jej zdrowie.Juli można tylko pozazdrościć tak dzielnej mamy.cieszymy się ze wszystko się powiodło zyczymy wam dużo zdrówka Iwona i wiki TGA Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 09:30 Agnieszko. Wspaniałe wiadomości. Własnie wychodzimy na mszę do kościoła więc tym bardziej będę dziękowała za ten cud, bo w innych kategoriach nie da się określić powodzenia tak trudnych operacji. Dla Julki duże całuski. Agnieszko podziwiam Cię. Teraz to juz musicie nadrabiac wszelkie zaległości, robić to na co dotychczas Julka miła ochotę a nie mogła. Te święta będą dla Was rzeczywiście wyjątkowe. Cieszymy się razem z Wami. Julce zyczymy dużo zdrówka i powodzenia w rehabilitacji. Niech pieniązki na konto Julki wpływają dalej. Pozdrawiam. Ola, mama Radka z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 10:20 Alleluja! )))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-ga2 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 10:43 Cieszymy się razem z WAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jupora Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 12:46 Agnieszko, jestem tu nowa - dopiero niedawno przeczytałam Twoją historię. Jednak od razu zaczęłam z uwagą śledzić Wasze losy na forum. Gratuluję Ci serdecznie niesamowitej wytrwałości i siły. Zdrowie Julii jest dla Was obu największą i bezcenną nagrodą. Pozdrawiam serdecznie, Justyna, mama Julka (wspólna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak682 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 13:29 Agnieszko i Juleńko , witajcie w kraju. Ogromnie się cieszę że wróciłyście szczęśliwe !!!!IŻyczę Wam żeby już tak było ZAWSZE !! Stoczyłaś taką wielką walkę o zdrowie Juleńki i nie mogło to się zakończyć inaczej ,wierzyłam w to od samego początku od kiedy przeczytałam waszą historię.Wielkie buziaki dla dzielnej Juleńki i jej mamy .Gosia mama Anusi Odpowiedz Link Zgłoś
kimila607 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 14:35 Bardzo się cieszymy, gratulujemy wytrwałości i życzymy Julii zdrówka takiego jak teraz. Oby tak dalej! Pozdrawiamy -- kinga mama michasia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 27.11.06, 16:02 Agnieszko, Ciesze sie razem z Wami )))) Dopielas swego i nigdy nie zalamalas rak. Julka ma niesamowita MAME!!!! Zyczem Wam obu duzo szczescia i samych radosnych dni. Buziaczki dla Julenki. Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Nareszcie w domku :))) 27.11.06, 04:55 Dzień dobry Kochani! W sobotę o godzinie 9:30 wróciłam z Julcią z Kalifornii. Miała Ona 25 października operacje serduszka i płuc i dzięki Bogu wszystko się udało. Moja córeczka jest zupełnie zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Jej skóra jest biala - nie ma żadnych odcieni siności i ten kolor zniknął bezpowrotnie. Doktor Hanley dokonał cudu. Za wszystko: za to, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, za to, że od samego początku serduszko pracowało samo, za to, że Juleczka szybko nabiera sił, ma coraz lepszy apetyt, za to, że już się nie męczy i może żyć, bawić się i cieszyć normalnym dzieciństwem jak inne zdrowe dzieci, za to, że będąc w tak bardzo obcym i odległym Kraju, poznałam cudownych ludzi, niosących nam bezinteresowną pomoc, którzy zostali naszymi Przyjaciółmi, za szczęśliwy powrót do domu - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA BOGU. To wszystko wydarzyło się na chwałę Pana. Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe, za to, że byliście z nami myślami. Serdecznie pozdrawiamy i całujemy gorąco. Agnieszka i Juleczka ps. W najbliższym czasie ukaże się o Julii artykuł w Super Expressie. Zachęcamy do przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakonieczka SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 27.11.06, 14:53 bardzo się cieszę i aż mi ciarki przechodzą jak czytam co piszesz i jakie szczęście tryska z Twoich słów.Zyczę Wam,żeby wszystkie wasze wspólne dni były tylko szczęśliwe a te smutne które były zniknęły jak zły sen po przebudzeniu.Sciskam Was Dziewczyny baaaardzo mocno.Monika Konieczka mama Mateusza z HLHS. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.11.06, 07:44 jescze raz suuuper!!!! Marzę o takim dniu - żeby Antek(HLHS) był zdrowy jak inne normalne zdrowe dzieci - i żebym juz nie musiała sie martić czy wszystko ok, czy jest siny,czy ........... zreszta wiecie o co chodzi. super!!! podaj date ukazania sie art. to poczytamy! Odpowiedz Link Zgłoś
agabro Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.11.06, 08:41 Tak się cieszę!!! Cieszcie się sobą i nowym zyciem. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
gonis1 Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.11.06, 11:06 To była długa i ciężka droga. Tym więcej szczęścia. GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA. Odpowiedz Link Zgłoś