Dodaj do ulubionych

JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :)))))))

• bartek251205 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 28.10.06, 19:57
      GRATULACJE !!! to wspaniała wiadomość duży buziak dla Julki .pozdrawiamy

Celin -mama Bartka
    • kopacz_tej Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 29.10.06, 21:52
      I my również bardzo się cieszymy!!!smile)))))Do końca bedziemy myślami i modlitwą z Wami.
      Pozdrawiam cieplutko.
      Ewa
    • ewaoriana Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 12:30
      To najwspanialsza wiadomość oststnich dni. Modllimy sie cały czas o zdrowie
      Julci i siły dla Agnieszki. Wszystkie moje koleżanki z pracy również bardzo
      wspierały Julcie w modlitwach bo urzekła wszystkich swoimi pięknymi oczętami.
      Wracajcie szybko do zdrowia i nie zapomnijcie meldować o kolejnych
      sukcesach.Ewa, mama Oriany (TOF)
    • mdulniak Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 14:08
      Cudownie!!! Wspaniała wiadomość.
      Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i rychłego powrotu do kraju.

Pozdrawiam Gosia z rodzinką
      • dorisek3 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 16:31
        Popłkałam się ze szczęścia!!!!!!
        Cudowne wieści!!!!!
    • bridi Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 30.10.06, 16:59
      Modlę sie o dalsze siły, o wsparcie najbliższych, o wszystko, co potrzebne na
      dalsze leczenie Juleczki. Cudem jest nie tylko tak pomyslny przebieg operacji,
      ale myślę, że też Twoja osoba, postawa, siły.
      pozdrawiam
      Ania- mama jeszcze nienarodzonej córeczki z zespołem Ebsteina i przepełniona
      wiarą, że wszystko bedzie, jak ma byc
    • i.w.a Re: JULIA ODDYCHA SAMA 30.10.06, 23:11
      Hej przeczytałam to u Agnieszki na GG no i przekazuję dalej.Iżyczę obu
      dziewczynkom dalszych radosnych nowin.Iwona i Wiki TGA
      • aaparzoch1 Re: JULIA ODDYCHA SAMA 30.10.06, 23:24
        SUPER smile))
        • perelka.80 Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 03:50
          Kochani!

Dziekuje z calego serca za cudowne slowa i wsparcie. To dzieki Wam przetrwalam
          najtrudniejsze chwile.

Od dzisiaj Julia ma juz tylko 4 lekarstwa podawane kroplowkami (bylo ich 16!!!)
          i wieczorem wyjma jej z klatki piersiowe druciki, ktore mialy przewodzic prad,
          jesliby serduszko odmowilo posluszenstwa. Jednak naprawione okazalo sie bardzo
          posluszne. Nadal modle sie goraco o to, zeby takie bylo smile))

Przesylam miliony goracych buziakow od Juleczki.

Jeszcze raz za wszystko dziekuje.
          Pozdrawiam wszystkie Wasze Pociechy.

Agnieszka
          • hubcio14 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 08:39
            Agnieszka nawet nie wiesz jak miło czytać takie wspaniałe wieści. smilesmilesmileNadal
            trzymamy mocno kciuki. Buziaki dla dzielnej Julci.
            Pozdrawiamy Dorota z Hubim (TOF)
          • kassia1976 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 08:42
            To wspaniała wiadomość, bardzo się cieszę i modlę się nadal. Życzę dużo zdrówkai
            usmiechu na twarzy. Pozdrawiam Kasia i Nokoś (TGA):0)
          • gosiap10 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 09:04
            Agnieszko,
            Wysylam moc buziaczkow i usciskow dla Julenki. ZUCH DZIEWCZYNA!!!
            Caly czas myslami i modlitwami jestesmy przy Was.
          • ewelia5 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 09:55
            smile))))))))))))))))))))))))))). Buziaki od nas również wysyłamy. E.
            • sara01 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 12:08
              Superrrrrrr smile)
              pozdrawiamy
          • gosiak682 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 12:11
            Przesyłam moc pozytywnych fluidów dla Twojej BARDZO DZIELNEJ Juleczki. Gosia
          • ogis1 Re: Za 10 dni wychodzimy ze szpitala:))) 31.10.06, 21:10
            Nawet nie wiesz jak sie cieszymy, że z Julką już jest lepiej. " sama oddycha "
            jak wspaniała to nowina...
            Dziękujemy za pozdrowienia i również przesyłamy pozdrowienia bardzo gorące dla
            Julki i DLA CIEBIE AGNIESZKO... jesteście dzielne..... dziewczyny :o)

Ewa z rodziną

• agabro Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 31.10.06, 08:44
      Miód na moje serce
      Proszę wiecej takich informacji.
      Nadal trzymam kciuki.
      Jesteście wielkie!
      bRAWA DLA LEKARZY!
      • kalpa Agnieszko :)))) 31.10.06, 11:49
        Zuch mamo!!
        Z calego swrca się cieszę, ze się tak pięknie wszystko toczy i mam nadzieję, że
        juz teraz z górki bedzie.
        Uściski od nas wszystkich i ozwłaszcza od mojej mamy, której sprawa Twojej córci
        mocno siedział w sercu.
        Trzymajcie się i do miłego spotkania w Polsce.
        kalpa
        • izakam51 Re: Agnieszko :)))) 31.10.06, 14:49
          Wspaniale!!!Super wiadomości, bardzo się cieszymy, nadal trzymamy kciuki, duzo
          zdrówka dla Juleńki.
          Iza, Mariusz i Kacper
    • ewire Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 02.11.06, 09:17
      Strasznie się cieszę i oczywiście trzymam kciuki!!!!

Ewa
    • perelka.80 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 03:41
      Piatek (3.11) niestety byl najgorszym dniem dla Julci. Bardzo ja bolal mostek,
      plecy, reka z wenflonem i brzuszek w miejscu gdzie ma wlozone rurki
      wyprowadzajace plyn z okolic serduszka i pluc. Na dodatek saczy sie rana po
      wyjeciu rurki (jednej z trzech), ale na szczescie lekarz mowi, ze nie ma
      infekcji.
      Julia od rana plakala, az w koncu dostala morfine. Oprocz antybiotyku na
      bakterie wykryte w moczu nie dostaje juz zadnych lekow dorzylnie, tylko syropy
      przeciwbolowe, ale one sa dla niej za slabe... Ciagle lezy w lozku, bo boli ja
      klatka, a lekarze, kaza wstawac i chodzic.
      Przed poludniem przyjechal do nas w odwiedziny polski ksiadz z siostra zakonna,
      z polskiego kosciola w San Jose. Przywiezli Julci piekna maskotke - biala
      owieczke i swoja obecnoscia troszke poprawili jej humor. Przysnela okolo 17.

Ja tez juz mam serdecznie dosyc siedzenia w tym szpitalu, chociaz wiem, ze
      rodzice dzieciaczkow przebywajacych na oddzialach onkologicznych sa tam
      znacznie dluzej. Mam nadzieje, ze wytrzymam jeszcze tydzien....

Serdecznie wszystkich pozdrawiamy i dziekujemy za cieplutkie slowa i pozytywne
      fluidki.

Aga i Julia
      • aaparzoch1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 09:01
        Dziewczyny trzymajcie sie dzielnie. Najważniejsze, aby Julka wróciła zdrowa do
        domu. Będę się o to modlic i trzymac kciuki. Myślę, że odwiedziny, o których
        piszesz Agnieszko dodały Wam sił. Pozdrawiam. Ola z rodziną.
      • gosiak682 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 14:44
        Agnieszko i Julko życzę Wam dużo sił !!!!!Jestem przekonana że dacie radę
        jesteście silne dziewczyny!!!!Wspieram Was myślami i modlitwą.Gosia i anusia
      • kopacz_tej Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 14:56
        My również z całych sił mocno Was wspieramy modlitwą.Szybciuto wracajcie...
        Pozdrawiamy cieplutko.
        Ewa
      • ogis1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 04.11.06, 21:01
        Agnieszko!!!!!!!! już bliżej , jak dalej, wytrzymasz smilesmilesmile

Ucałuj Julkę i powiedz, że czekamy na Nią /i na Was / tutaj w Polsce.... niech
        szybciutko zdrowieje.

Życzymy tylko dobrych wyników!!!!

pozdrawiamy gorąco
        Ewa z rodziną
        • perelka.80 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 06:11
          Cos jest nie tak. Julia bardzo sie poci, ciagle palcze,ze ja bola plecy i
          brzuszek, gdzie ma dren. Lezy spokojnie, a bardzo ciezko oddycha i jej serce
          bije sto piecdziesiat razy na minute.
          Lekarze i pielegniarki osluchuja ja na prawo i na lewo i... mowia, ze wszystko
          jest w porzadku. Mam nadzieje, ze to prawda.

Dzisiaj rano badano krew i okazlo sie, ze ma niedobor potasu. Uzupelniono go
          dwiema ogromnymi strzykawkami plynu i jego ilosc wrocila do normy. Mala nic nie
          chce jesc. Dostala wiec koktajl czekoladowy, ktory ma jej dostrczyc wiecej
          kalorii i nawet chetnie go wypila. Ciekwe co przyniesie jutrzejsy dzien.

Pozdrawiamy kochne Cioteczki.

Prosze o modlitwe.
          agnieszka
          • gosiak682 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 10:37
            Agnieszko będzie dobrze,zobaczysz to pewnie takie chwilowe i przejściowe jeśli
            Ci wspaniali specjaliści tak dużo Wam pomogli to i teraz coś poradzą BĄDZ
            DOBREJ MYŚLI bardzo i to bardzo WAS tu w polsce WSPIERAMY .BĄDŻCIE SILNE!!!
            Gosia i Anusia
          • edytek1909 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 11:50
            Aga mocno wierzę w to ,że wszystko będzie dobrze!!!!MUSI BYĆ!!!Duzo zdrowia dla
            Juleczki a Tobie wytrwałości życzę!!!!!!Trzymajcie się dzielnie
            Dziewczyny!!!!!!!
            Edyta z Rodzinką!!!
          • sara01 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 12:31
            Wierzymy , że wszystko będzie dobrze . Trzymamy mocno kciuki , jesteśmy z Wami .

Pozdrawiamy bardzo , bardzo serdecznie .

Magda i Sara
          • ewelia5 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 12:59
            Cieszę się że jestem cioteczką tak dzielnej dziewczynki. Ucałuj ją. Tak jak
            piszesz Agnieszko ona ma tylko zły dzień. Wydaje mi się że każy po operacji
            jaka by to nie była ma czasem zły dzień. Trzymajcie się słonecznie. Wysyłam
            promyczki od nas. Ewelina mama Kamilki.
            • izakam51 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 13:03
              Juleńko życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
              Agnieszko dla Ciebie dużo siły, wszystko będzie dobrze, wierzymy w to i myślimy
              o Was. Trzymajcie się dziewczynki.
              Iza, Mariusz i Kacper.
          • kimila607 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 13:15
            My również trzymamy kciuki za Julię i gorąco kibicujemy. Taki chwilowy kryzys to
            najnormalniejsza sprawa. Mała przez to, że ma drenaż jest unieruchomiona,
            przeważnie leży stąd bóle pleców- to naprawdę normalne. A brzuszek? przecież
            dren czy to w opłucnej(mocno unerwionej) czy w śródpiersiu to jednak ciało obce
            które uwiera przy najmniejszym ruchu, głębszym oddechu czy kaszlu. Trzeba ufać
            lekarzom i wierzyć, że jest wszystko w porządku. Julia już tyle przeszła że
            teraz powinno być już tylko lepiej! Modlimy się i trzymamy kciuki za Małą.
            kinga mama michasia
          • meralda Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 13:46
            Wszystko MUSI być dobrze, myślimy o Was cały czas.
          • i.w.a Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 22:02
            mamy nadzieje że Juleczce ten kryzys minie.Cały czas o Was dziewczynki myślimy
            i życzymy powrotu do zdrowia i do domku.pozdrawiamy mocno Iwona i Wiki TGA
          • gosiap10 Re: JULIA MA ZLY DZIEN 05.11.06, 22:14
            Agnieszko,
            Wypatruje wiesci od Ciebie i Julenki. Mocno o Was myslimy.
            • perelka.80 Dzisiaj juz jest lepiej :))) 06.11.06, 08:53
              Znowu dla Julii zaswiecilo sloneczko. Dzisiaj nic ja nie boli. Jest bardzo
              szczesliwa, poniewaz miala mnostwo gosci z malymi dziecmi i dostasla gore
              prezentow. Tylko nic nie chce jesc...

Dzisiaj za to ja mam kryzys,bo zarazili Julie jakims wirusem, a wyniki beda
              dopiero za kilka dni. Mam nadzieje,ze to nic groznego.

Dzisiaj Juleczce odlaczyli juz na stale tlen i saturacje ma w granicach 93-97
              %. Bardzo bola ja plecy...

Dam znac jak sie czegos dowiem.
              Dziekujemy za wsparcie.

Aga i Juleczka
              • kassia1976 Re: Dzisiaj juz jest lepiej :))) 06.11.06, 09:20
                To super, że jest już lepiej. Modle sie dalej o zdrówko dla Juleńki. trzymajcie
                sięcieplutko, bo u nas był już śnieg. Pozdrawiam Kasia mama Nikosia z TGA
                • jukilop Re: Dzisiaj juz jest lepiej :))) 06.11.06, 10:16
                  Dacie radę , musicie - nie ma innego wyjścia
                  tyle osób Was wspiera , a i Pan Bóg ma Was napewno w swojej opiece.
                  Tyle drzwi Wam otworzył , tyle dopomógł , dał tyle sił ... nie opuści teraz,
                  o nie !!!
                  pozdrawiam
                  Magda
                  • perelka.80 Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 06:23
                    Julenka czuje sie dobrze, ale nic nie chce jesc. Chyba ma juz dosyc lezenia I7
                    dni w lozku (wcale sie jej nie dziwie). Od kilku dni juz probuje chodzic i dwa
                    razy byla w pokoju zabaw. Juz nie ma w brzuszku drucikow, ktore mialy byc
                    pomocne przy ewentulnej reanimacji - na cale szczescie nigdy sie nie
                    przydaly smile Nadal ma podawany antybiotyk na bakterie w moczu,ktore pojawily sie
                    po wyjeciu cewnika.
                    Caly czas czekamy na wyjecie drenu z klatki piersiowej.Julia zacela dostawac
                    lekrstwo na wysuszenie tego plynu,ale on nadal leci...Tak wiec, jesli te dwie
                    rurki zostana wyjete z klatki piersiowej (co bedzie dla nas ogromnym
                    przezyciem,a dla Julci bolem-morfina juz nie wiele znieczula), to ropocznie sie
                    nowy etap w zyciu mojej coreczki. Bedzie ona mogla w pelni cieszyc sie ze
                    zdrowego serduszka, biegac i zyc jak kadze zdrowe dziecko. Juz sie nie moge
                    doczekac.

Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich,ktory nas wspieraja w tych
                    najtrudniejszych chwilach.
                    agnieska i Julia
                    • edytek1909 Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 08:05
                      Aga niechaj wszystko układa się już tylko po Waszej myśli!!!!Niechaj Julcia
                      zdrowieje i do domu wraca- tu wszyscy na Was czekamy!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!!
                    • i.w.a Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 09:20
                      Zyczymy Wam szybkiego wyjęcia dreńów.cvały czas jesteśmy z wami .Pozdrawiamy
                      gorąco Iwona i Wiki TGA
                      • aaparzoch1 Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 09:44
                        Całuski dla Julki. Oby jak najprędzej do domu smile))
                    • gosiap10 Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 10:18
                      Agnieszko,
                      Ciesze sie z dobrych wiesci. Rurkami sie nie przejmuj. Ich wyjecie nie boli.
                      Marta po ostatniej operacji miala az 4 dreny, a dwa z nich wyjeto dopiero po
                      prawie dwoch tygodniach, bo ciagle byly plyny. Oczywiscie krzyk przy wyjmowaniu
                      byl straszny, ale pozniej sama mi przyznala, ze bardziej ze strachu niz bolu.
                      Krzyczala tak na zapas, zeby okazac swoje niezadowolenie. Nie martw sie wiec
                      drenami. Lepiej niech beda troche dluzej, niz gdyby mieli je wyjac za szybko.
                      Bo wtedy duzo trudniej wyeliminowac zbierajace sie plyny.
                      Druciki to tez normalka, chyba teraz zawsze je zostawiaja po operacji. Ciesze
                      sie, ze u Julenki nie trzeba bylo z nich korzystac smile)))
                      Sciskam mocno Was obie. Wracajcie jak najszybciej do domku i do normalnego
                      zycia smile))) Oj, teraz to pewnie Julka pokaze na co ja stac smile))
                    • doniujulka Re: Czekamy na wyjecie drenu 10.11.06, 21:47
                      Witam. Z uwagą śledzę wszystkie wiadomości o Julde. Źyczę Jej DUŹO ZDRÓWKAMoja
                      córeczka też Julka jest już dziewięć miesięcy po operacji i czuje się bardzo
                      dobrze.Właśnie uczy się chodzić. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
                      Dominika mama Julki (tunel aorta -lewa komora, zwężenie zastawi aorty,tętnicy
                      płucnej)
    • kamilka110 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 10.11.06, 21:28
      Witam
      Cieszymy się że Julia powraca do zdrowia , życzymy wszystkiego najlepszego
    • perelka.80 W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren :))) 14.11.06, 06:27
      Tak bardzo sie ciesze. W poniedzialek wyjeli Julii ostatni dren (bylo ich
      cztery). Juz do niczego nie jest "przywiazana". Podlaczona jest tylko do
      monitora i dostaje kroplowke z potasem. Gdyby nie to, ze zepsol sie jej 4 dni
      temu wenflon i leki musiala dostawac doustnie, to nie byloby klopotow
      zoladkowych. Ale i one juz minely i jesli beda dobre wyniki badania moczu, kalu
      i krwi, to w srode zostaniemy wypisane !!! Juz sie nie moge doczekac, a
      Juleczka jeszcze bardziej, poniewaz ma obiecana wycieczke do Oceanarium.

Serdecznie pozdrawiamy
      Aga i Julia
      • aska_ou Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 07:21
        Aga to wspaniałe wieści ! Cieszymy się i mocno Was ściskamy !

Aśka mama Eliaszka ( różowy Fallot )

• i.w.a Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 08:29
        to wspaniałe wiadomości dziewczynki.tak trzymać buziaki.Iwona i Wiki TGa
      • gosiap10 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 08:44
        Yuppi!!!!
        Jestescie wielkie Agnieszko.
        Usciskaj mocno Julenke.
        • jukilop Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 11:48
          super nowiny , czekamy na każdą - dobrą - od Was wiadomość
          magda
      • gosiak682 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 12:50
        My również bardzo się cieszymy !!! oby tak dalej dzielne dziewczyny !!Gosia
      • kimila607 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 13:53
        To super wiadomość! Gratulujemy i życzymy udanej wycieczki!
        • izakam51 Re: W poniedzialek wyjelin Julii 4 - ostatni dren 14.11.06, 21:26
          Wspaniałe wiadomosci, bardzo się cieszymy i życzymy szybkiego i szczęśliwego
          powrotu do domu.
          Iza, Mariusz i Kacper.
      • ogis1 Re: To bardzo dobre wiadomości..... 15.11.06, 21:40
        Życzymy baaaaardzo dobrych wyników.
        Cieszymy się razem z Wami.
        Uściskaj Julkę.
        Szybkiego powrotu do zdrowia, do kraju, do domciu...........

pozdrawiamy
        Ewa, Julka, Marta i Ola
    • perelekhlhs Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 14.11.06, 21:31
      Sciskamy kciuki. To bedzie wielkie swieto - Wasz powrot...
      Monika
    • aaparzoch1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 14.11.06, 22:23
      Agnieszko całuski dla Julki od nas. Wracajcie zdowe i szcześliwe do domu. Ola z
      Adamem i Radkiem
    • magasia Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 15.11.06, 21:03
      Kochana Agnieszko, wiem, że wracacie już niedługo. Nawet nie wiesz jak
      strasznie się cieszę. Odkąd Was poznałam miałam przeczucie, że wszystko będzie
      dobrze. Jestem czarownicą? Pozdrawiam Cię i mam nadzieję do rychłego zobaczenia.
      Gosia
      • perelka.80 W srode wyszlysmy ze szpitala :))) 17.11.06, 05:12
        Nareszcie nadszedl upragniony dzien. W srode wyszlysmy ze szpitala. Rano Julia
        miala ostatnie badanie krwi i tomografie pluc, aby zobaczyc czy przeplyw krwi
        jest prawidlowy. Niestety to badanie nie wyszlo dobrze... ale podobno w ciagu 6
        miesiecy wszystko moze sie samo naprawic. Prosze o modlitwy w tej intencji.
        W czwartek juz wszystko wrocilo do normy. Juleczka zaczela wspaniale jesc - na
        obiad zjadla zupke pomidorowa z dokladka i sama upominala sie o jedzonko.
        Poniewaz w szpitalu schudla 1,7 kg, to mam nadzieje, ze szybko nadrobi utracony
        tluszczyk smile)) Duzo sobie odpoczywa i po malu nabiera sil, aby wrocic do
        Warszawy i rozpoczac rehabilitacje.

Serdecznie wszystkich sciskamy i dziekujemy za wsparcie duchowe. To bylo nas
        niezwykle wazne.

Pozdrawiamy cieplutko.
        Agnieszka i Juleczka
        • gosiap10 Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 08:43
          Agnieszko,
          Wiesci od Ciebia sa najpiekniejszymi od jakich moze zaczac sie poranek smile
          Sciskam mocno.
          • aaparzoch1 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 08:57
            Agnieszko bardzo się cieszymy razem z Wami. Skoro Julka ma taki apetyt to
            znaczy, że nie tylko szybko odzyska zdrówko i siły, ale także stracone
            kilogramy smile)) Zyczę Wam szybkiego, szczęśliwego powrotu do domu. Będzie
            dobrze. Pozdrawiamy Ola z chłopakami
            • kassia1976 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 10:00
              to wspaniala wiadomość, bardzo się cieszę. Pozdawim i trzymam kciuki za szybki
              powrót do 100% formy Juleczki.

Pozdrawiam kasia mama Nikosia TGA
              • gonis1 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 11:27
                Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia i do DOMU. Cieszę się z Wami bardzo,
                bardzo. Takich wiadomości chcemy garściami i w brut.
                Pozdrawiam Gosia mama Poli /ToF/
                • izakam51 Re: Czekamy na Wasz powrot! 17.11.06, 21:43
                  Wspaniale, cudowna wiadomość, dużo zdrówka Juleczko,wracajcie szybko do domu.
                  Iza
        • ogis1 Re: To bardzo dobra wiadomość :))) 17.11.06, 21:10
          Teraz to już chyba tylko z "górki"

Życzymy wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia !!!

Ewa z rodziną
        • i.w.a Re: W srode wyszlysmy ze szpitala :))) 17.11.06, 22:27
          to powodzenia Dziewczynki i udanego powrotu do domku.całujemy mocno.Iwona i
          Wiki TGA
    • gosiak682 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 17.11.06, 12:02
      Agnieszko tak bardzo się cieszę że wyszłyście ze szpitala.Twoja dzielna Juleńka
      napewno nabierze ciałka ,tak w większości przypadków jest że szpital nie
      sprzyja tyciu a wręcz odwrotnie.
      Moja Aneczka po wyjściu ze szpitala w ciągu miesiąca przytyła ok 3 kg.Zyczę Wam
      wszystkiego najlepszego !!!
      I WRACAJCIE!!!! smile smile
      • agabro Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 17.11.06, 12:23
        Tak bardzo się cieszę!!!
    • perelka.80 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 00:29
      Dzień dobry Kochani!

Dzisiaj o godzinie 9:30 wróciłam z Julcią z Kalifornii.
      Miała Ona 25 października operacje serduszka i płuc i dzięki Bogu wszystko się
      udało.
      Moja córeczka jest zupełnie
      zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!! Jej skóra jest biala - nie ma żadnych odcieni siności i ten
      kolor zniknął bezpowrotnie.
      Doktor Hanley dokonał cudu.

Za wszystko: za to, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, za to, że
      od samego początku serduszko pracowało samo, za to, że Juleczka szybko nabiera
      sił, ma coraz lepszy apetyt, za to, że już się nie męczy i może żyć, bawić się
      i cieszyć normalnym dzieciństwem jak inne zdrowe dzieci, za to, że będąc w tak
      bardzo obcym i odległym Kraju, poznałam cudownych ludzi, niosących nam
      bezinteresowną pomoc, którzy zostali naszymi Przyjaciółmi, za szczęśliwy powrót
      do domu - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA BOGU. To wszystko wydarzyło się na chwałę
      Pana.

Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe, za to, że byliście z nami myślami.

Serdecznie pozdrawiamy i całujemy gorąco.

Agnieszka i Juleczka
      • i.w.a Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 08:33
        hej Agnieszko dokonałaś cudu walcząc o swoją córeczkę,o jej zdrowie.Juli można
        tylko pozazdrościć tak dzielnej mamy.cieszymy się ze wszystko się powiodło
        zyczymy wam dużo zdrówka Iwona i wiki TGA
      • aaparzoch1 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 09:30
        Agnieszko. Wspaniałe wiadomości. Własnie wychodzimy na mszę do kościoła więc
        tym bardziej będę dziękowała za ten cud, bo w innych kategoriach nie da się
        określić powodzenia tak trudnych operacji. Dla Julki duże całuski. Agnieszko
        podziwiam Cię. Teraz to juz musicie nadrabiac wszelkie zaległości, robić to na
        co dotychczas Julka miła ochotę a nie mogła. Te święta będą dla Was
        rzeczywiście wyjątkowe. Cieszymy się razem z Wami. Julce zyczymy dużo zdrówka i
        powodzenia w rehabilitacji. Niech pieniązki na konto Julki wpływają dalej.
        Pozdrawiam. Ola, mama Radka z rodziną
      • ewelia5 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 10:20
        Alleluja! smile))))))))))))))))))))))))))))))
        • a-ga2 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 10:43
          Cieszymy się razem z WAMI!!!
      • jupora Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 12:46
        Agnieszko, jestem tu nowa - dopiero niedawno przeczytałam Twoją historię.
        Jednak od razu zaczęłam z uwagą śledzić Wasze losy na forum. Gratuluję Ci
        serdecznie niesamowitej wytrwałości i siły. Zdrowie Julii jest dla Was obu
        największą i bezcenną nagrodą.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Justyna, mama Julka (wspólna komora)
      • gosiak682 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 13:29
        Agnieszko i Juleńko , witajcie w kraju. Ogromnie się cieszę że wróciłyście
        szczęśliwe !!!!IŻyczę Wam żeby już tak było ZAWSZE !! Stoczyłaś taką wielką
        walkę o zdrowie Juleńki i nie mogło to się zakończyć inaczej ,wierzyłam w to od
        samego początku od kiedy przeczytałam waszą historię.Wielkie buziaki dla
        dzielnej Juleńki i jej mamy .Gosia mama Anusi
      • kimila607 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 26.11.06, 14:35
        Bardzo się cieszymy, gratulujemy wytrwałości i życzymy Julii zdrówka takiego jak
        teraz. Oby tak dalej! Pozdrawiamy
        --
        kinga mama michasia
      • gosiap10 Re: JULIA MA ZDROWE SERCE!!! :))))))) 27.11.06, 16:02
        Agnieszko,
        Ciesze sie razem z Wami smile)))) Dopielas swego i nigdy nie zalamalas rak. Julka
        ma niesamowita MAME!!!!
        Zyczem Wam obu duzo szczescia i samych radosnych dni.
        Buziaczki dla Julenki.
    • perelka.80 Nareszcie w domku :))) 27.11.06, 04:55
      Dzień dobry Kochani!

W sobotę o godzinie 9:30 wróciłam z Julcią z Kalifornii.
      Miała Ona 25 października operacje serduszka i płuc i dzięki Bogu wszystko się
      udało.
      Moja córeczka jest zupełnie
      zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!! Jej skóra jest biala - nie ma żadnych odcieni siności i ten
      kolor zniknął bezpowrotnie.
      Doktor Hanley dokonał cudu.

Za wszystko: za to, że operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, za to, że
      od samego początku serduszko pracowało samo, za to, że Juleczka szybko nabiera
      sił, ma coraz lepszy apetyt, za to, że już się nie męczy i może żyć, bawić się
      i cieszyć normalnym dzieciństwem jak inne zdrowe dzieci, za to, że będąc w tak
      bardzo obcym i odległym Kraju, poznałam cudownych ludzi, niosących nam
      bezinteresowną pomoc, którzy zostali naszymi Przyjaciółmi, za szczęśliwy powrót
      do domu - DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA BOGU. To wszystko wydarzyło się na chwałę
      Pana.

Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe, za to, że byliście z nami myślami.

Serdecznie pozdrawiamy i całujemy gorąco.
      Agnieszka i Juleczka

ps. W najbliższym czasie ukaże się o Julii artykuł w Super Expressie. Zachęcamy
      do przeczytania.
      • monikakonieczka SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 27.11.06, 14:53
        bardzo się cieszę i aż mi ciarki przechodzą jak czytam co piszesz i jakie
        szczęście tryska z Twoich słów.Zyczę Wam,żeby wszystkie wasze wspólne dni były
        tylko szczęśliwe a te smutne które były zniknęły jak zły sen po
        przebudzeniu.Sciskam Was Dziewczyny baaaardzo mocno.Monika Konieczka mama
        Mateusza z HLHS.
        • kuba1206 Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.11.06, 07:44
          jescze raz suuuper!!!!
          Marzę o takim dniu - żeby Antek(HLHS) był zdrowy jak inne normalne zdrowe
          dzieci - i żebym juz nie musiała sie martić czy wszystko ok, czy jest
          siny,czy ...........

zreszta wiecie o co chodzi. wink

super!!!
          podaj date ukazania sie art. to poczytamy!
          • agabro Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.11.06, 08:41
            Tak się cieszę!!!
            Cieszcie się sobą i nowym zyciem.
            Buziaki!
            • gonis1 Re: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.11.06, 11:06
              To była długa i ciężka droga. Tym więcej szczęścia. GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka