aniawie74 03.11.06, 09:59 Bardzo dobry srodek na ciemieniuche, który zlikwidował ja u mojej córci to Seboderm emulsja, smarowac po kapieli , oraz rano.Dwa razy na dobe, zejdzie po kilku dniach.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamatyldka Re: Ciemieniucha 10.11.06, 09:41 Mam pytanie...czy po nałożeniu emulsji wyczesywałaś dzieciatku łuski? U mojej córeczki trudno wyczesać. Wszedzie mówi się o wyczesywaniu a ja boję sie jej pokaleczyć główkę Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakd1 Re: Ciemieniucha 10.11.06, 09:48 My z ciemieniuchą poradziłyśmy sobie w sposób nastepujący: 2-3 godziny przed kąpaniem smarowałam główkę Zuzi oliwką, tuż przed kąpielą delikatnie wyczesałam łuszczący się naskórek gerzebyczkiem - schodziło pięknie. Po 2-3 zabiegach powtarzanych co ok dwa dni problem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Ciemieniucha 17.12.08, 17:08 tutaj masz rozwiązanie inne www.handsomemen.pl/Tag,Ciemieniucha.html na forach poszukaj także. oliwka pomaga, otręby także Odpowiedz Link Zgłoś