IP: *.* 21.03.01, 14:56
Moje dziecko w wieku 3 m-cy zachorowało na neuroblastome (guz nadnercza). Jest po operacji i chemioterapii. Ma już 13 miesiecy i czuje się dobrze. Chętnie nawiążę kontakt z mamami, które mają podobny problem. Pozdrawiam i życzę zdrowia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: nowotwór IP: *.* 21.03.01, 21:26
      Iwonko, nie jestem wprawdzie w podobnej sytuacji ale chciałam ci powiedzieć że trzymam kciuki za twoje maleństwo i ciebie. Na pewno wszystko będzie dobrze. Zyczę dużo zdrowia i wiary. Kasia
    • lejdi111 Re: nowotwór 12.05.13, 17:10
      przyjemnie sie czyta takie posty
    • pablu82 Re: nowotwór 03.05.17, 12:12
      Mój syn również zmagał się z tą samą chorobą co Twoje maleństwo. Neuroblastoma była naszym przekleństwem. Leczenie początkowo nie przynosiło efektów. Jednak później zostaliśmy skierowani do profesor Perek. Na pierwszą wizytę udaliśmy się do prywatnej lecznicy Onkolmed (www.onkolmed.pl/onkolog-dzieciecy-prof-dr-hab-med-danuta-perek ) ,a następnie zostaliśmy skierowani do Kliniki Onkologii dla Dzieci w Centrum Zdrowia Dziecka bo Pani profesor od lat jest tak kierownikiem. Leczenie już od samego początku zaczęło przynosić efekty. Najpierw operacja, potem chemia. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Choroba dziecka to dla mnie już tylko wspomnienie. Twojemu maleństwu też się uda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka