Dodaj do ulubionych

Szukam alergologa

IP: *.* 25.04.01, 11:56
To mój pierwszy raz tutaj ale może ktoś zna dobrego alergologa z Warszawy. Byłam już u trzech i nic nie pomaga. Będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Szukam alergologa IP: *.* 25.04.01, 13:56
      Polecam dra Leszka Włodzimierza Billa ze szpitala przy ulicy Niekłańskiej. tel. kom. 601-301-515Drugi dobry lekarz to Waldemar Skawiński (Centrum Damiana, ponoć pracuje też w CZDz) tel: 602-654-206Nie opieram się na własnych doświadczeniach, bo mój synek nie ma alergii, ale na opiniach znajomych. Może spróbujAgata
      • Gość: Patrycja Re: Szukam alergologa IP: *.* 26.04.01, 22:23
        powtarzam:dr Piotr Rapiejko oraz jego żona dr Agnieszka Lipiec.obydwoje przyjmują prywatnie w Spółdzielni na Waryńskiego.namiary już kiedyś podawałam a w tej chwili nie mam pod ręką...w kontakcie z panem doktorem aż się czuje przepływ wiedzy-to naprawdę miłe uczucie...do pani doktor idę po raz pierwszy 4V - na pewno opiszę moje wrazenia.A co do tego czy pomogło czy nie- z alergią wcale nie jest tak prosto wygrać,szczególnie w wypadku małych dzieci.a trzeba pamiętać ,że uczulać może wszystko...
    • Gość: janka Re: Szukam alergologa IP: *.* 27.04.01, 11:45
      Dzi´kuj´. Umówi?am si´ na wizyt´. Mam nadziej´, ˝e b´dz´dzie lepiej.
    • Gość: gosia Re: Szukam alergologa IP: *.* 29.04.01, 22:18
      Może ktoś ma jakieś namiary na dobrego alergologa z Trójmiasta i okolic? Gosia.
    • Gość: Iza Re: Szukam alergologa IP: *.* 02.05.01, 09:28
      Ja co prawda chodzę do homeopaty (od 2 miesięcy) i jest nawet dobrze, ale boję się pylenia traw.W związku z tym: szukam alergologa (sprawdzonego!!! :) ) w Białymstoku.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka