Gość: Aneta IP: *.* 06.05.01, 21:25 Wybieramy sie na wakacje w dosc "dziekie" strony. Co trzeba miec ze soba w ramach pierwszej pomocy dla 20-miesiecznego dzieciaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika_P Re: apteczka na wakacjach IP: *.* 06.05.01, 23:11 Na zdrowy rozum mogę powiedziec tylko tyle :Na pewno wodę utlenioną, plaster, może bandaż.Na pewno jakiś srodek przeciwgorączkowy.Na pewno cos od komarów i na ukąszenia. I pewnie coś od żołądka.Tyle jestem w stanie wymyslić. Mam nadzieję, że wszystko będzie niepotrzebne i bedziecie miec super wakacje Mika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta, mama Marysi Re: apteczka na wakacjach IP: *.* 07.05.01, 07:46 Polecam zabranie Gastrolitu przeciw odwodnieniom (rozstrój żołądka zawsze może się trafić). Jest na recepty.Niezłe są też maści na stłuczenia i do dezynfekcji drobnych zadrapań czy otarć. Poza tym Mika chyba napisała wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: apteczka na wakacjach IP: *.* 07.05.01, 08:06 Przydałaby się również smecta na biegunki , dzieci też mogą ją brać , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś