Gość: Aga mama Michałka IP: *.* 05.06.01, 00:46 Mój synek urodził się z zarośniętym przełykiem, czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Interesują mnie wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalina Re: zarośnięty przełyk IP: *.* 05.06.01, 07:46 Ja niestety nie umiem Ci udzielić zadnych informacji, ale jest taka strona www. na jednym z serwisow medycznych informujaca o zjeździe lekarzy zajmujacych sie chorobami przełyku, są tam namiary na lekarzy , moze sprobujesz uderzyć do nich. Podaję adres:http://mp.pl/pediat/towarzystwa/pthgiz/index_aktual.htm Jest tez lista dyskusyjna lekarzy www.achilles.wam.lodz.pl piszą ze tylko dla lekarzy, ale na pytanie dotyczace choroby mojej coreczki odpowiedzieli tłumnie i w miare wyczerpująco. Polecam. Jest troche kłopotu z rejestracja ale naprawdę warto.Powodzenia i całuski dla was obojga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga mama Michałka Re: zarośnięty przełyk IP: *.* 05.06.01, 22:36 dziękuję ci bardzo na pewno spróbuję. również pozdrawiamAga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: zarośnięty przełyk IP: *.* 06.06.01, 09:03 Ago, bardzo mnie zmartwił twój post. Napisz, co lekarze zamierzają w sprawie zdrowia Twojego synka i jak sobie radzicie.Pozdrawiam serdecznieAgata, mama 13 miesięcznego Szymka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga mama Michałka Re: zarośnięty przełyk IP: *.* 06.06.01, 23:09 Dzięki za troskę. W tej chwili lekarze zamierzają tylko czekać. Michałek w dniu, w którym się urodził miał zrobioną operację udrożnienia przełyku wszystko się udało, ale jest to wszystko stosunkowo nowe. Dzieci po takiej operacji nie umierają dopiero od jakichś 10 lat i niewiele można znaleźć w literaturze na ten temat dlatego myślałam, że dowiem się czegoś o takich dzieciach tutaj, Wygląąąda jednak na to (na szczęście) że nikt nie miał takich doświadczeń.Pozdrawiamy razem z Michałkiem Odpowiedz Link Zgłoś