Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG W POZNANIU

IP: *.* 19.06.01, 09:01
Dziewczyny,szukam dobrego ginekologa w Poznaniu, specjalistę od problemów z zajściem w ciążę. Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka mama Oli Re: GINEKOLOG W POZNANIU IP: *.* 19.06.01, 09:33
      Czesc!Ja chodzę do doktora Szymanowskiego. Osobiście nie miałam problemów z zajściem w ciąże, ale moja koleżanka takowy właśnie miała i chodziła do tego samego lekarza. Teraz oczekuje dzidziusia :-)) Podobno dużo pacjentek Szymanowskiego ma właśnie problem z zajściem w ciąże.PozdrowieniaAśka
    • Gość: Wika Re: GINEKOLOG W POZNANIU IP: *.* 19.06.01, 10:14
      nie pamietam za bardzo nazwisk ale jak lezalam na lutyckiej na rozrodczosci wlasnie - tam jest naprawde dobry ordynator ma tez praktyke prywatna lae wiem ze jest swietny wiem ze jest jeszcze jeden lekarz - nie pamietam jego nazwiska ale mam gdzies wypis od niego ze szpitala wiec jakbys chciala moge odszukac oba nazwiska
    • Gość: Lidka Re: GINEKOLOG W POZNANIU IP: *.* 19.06.01, 13:37
      Polecam Tobie z czystym sumieniem Tomasza Dmochowskiego. Rejestracja pod nr tel: 847-34-30. Powodzenia
    • Gość: KasiaO Re: GINEKOLOG W POZNANIU IP: *.* 22.06.01, 08:32
      Również polecam pana Dmochowskiego - szalenie delikatny. I tez mam kolezanke, ktora po ponad rocznych problemach z zjaściem w ciążę, po wizytach u niego ma obecnie zdrowego synka. Wizyta kosztuje 50 zł (przynajmniej tak bylo niecaly rok temu), USG chyba 30 zł.Życze szczescia i powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka