Gość: guest IP: *.* 17.09.01, 12:29 Szukam osób które zetknęły się z tą chorobą - zachorowała na nią moja 6 letnia córeczka.Szukam osób ktorym udalo sie pokonac te chorobe mogących podzielic sie wiedza jaj ja leczyc.PomocyAdam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Ostra białaczka IP: *.* 17.09.01, 12:55 O Boże, Adam strasznie mi przykro. Pomyślałam sobie,że najbardziej mogą Wam teraz pomóc rodzice dzieci które już przez to przeszły lub właśnie przechodzą. Jest taka strona w internecie www.dzieci.org.pl wejdz tam i poszukaj jakiegoś kontaktu. Ostatnio widziałam tam posty dotyczące pomocy dla małej Kasi. Jest też dużo informacji o przeszczepach szpiku, o dawcach. Jestem z Wami, trzymajcie sie, wierzę że wszystko będzie dobrze i Wy też MUSICIE w to wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ostra białaczka IP: *.* 17.09.01, 20:56 WitamBardzo mi przykro. To długa i wyczerpująca walka. Jest taka stona, chyba www.leucaemia jesli nie to jeszcze poszukam. Są jeszcze strony dla pacjentów.pzw Olik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Ostra białaczka IP: *.* 19.09.01, 12:52 Adamie, jest Fundacja Urszuli Jaworskiej w Warszawie, chyba najbardziej aktywna w walce z chorobą (bank dawców szpiku) oraz wspomagającą chorych (przede wszystkim dzieci). Sama Urszula Jaworska przeszła tę chorobę i na pewno Wam pomoże. Tel./fax: 0-22 870 05 21adres: ul.Międzynarodowa 61, WarszawaAdamie, z tego się wychodzi! Jestem z Wami...EWA Odpowiedz Link Zgłoś