Dodaj do ulubionych

wegetariaski pediatra

IP: *.* 08.10.01, 20:37
Jestem mamą 8-mio miesięcznego Szymka. Nie jemy mięsa i raczej nie będę go dawała małemu. Czy ktoś zna pediatrę, który mógłby doradzać w sprawach żywieniowych na bieżąco w miarę rozwoju dziecka? Mieszkamy na Górnym Śląsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wegetariaski pediatra IP: *.* 09.10.01, 08:04
      W każdym numerze "Wegetariańskiego Swiata" jest lista lekarzy przyjaznych wegetarianom, lekarze z całej Polski. Nie mam przy sobie gazety, więc nie moge sprawdzić czy jest ktos z Twoich okolic.
    • Gość: guest Re: wegetariaski pediatra IP: *.* 09.10.01, 10:59
      Wiem o tym, niestety nie znalazłam tam nikogo z naszej okolicy. Mimo to jestem przekonana, że takowy istnieje i ktoś mi pomoże go znaleźć
    • Gość: guest Re: wegetariaski pediatra IP: *.* 09.10.01, 16:46
      Mój synek ma 6 miesięcy. Ponieważ my jesteśmy wegetarianami, chcielibyśmy żeby Piotruś też był. Okazało się zę wW-wie jest poradnia na takiej diecie, jesteśmy zarejestrowani na pierwszą wizytę na 25. Jak chcesz napisz do mnie na priva, to ci napisze co się dowiedzieliśmy. A właściwie to pomyślałam że po wizycie napiszę wszystko czego się dowiedziałam na forum. Ale się czasy zmieniły!Jak ja zmieniałam dietę - 12 lat temu, to moi znajomi wegetarianie,musieli szukac pediatrę dla swoich dzieci, bo poprzedni powiedział że nie może prowadzić ich dziecka jeśli jest na takiej diecie. A teraz proszę!" poradnia dla dzieci na diecie wegetariańskiej"ciekawe czy kiedyś będzie to na tyle normalne, że nikt nie będzie tego traktował jako jakąś wyjątkowośćpozdrawiamgaja
      • Gość: guest Re: wegetariaski pediatra IP: *.* 09.10.01, 22:00
        Bardzo dziękuję. Będę wdzięczna za każdą informację. Jednak co Warszawa to Warszawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka