Dodaj do ulubionych

co to za krostki?

IP: *.* 12.10.01, 11:51
Drogie mamymojemu synkowi zrobiły się jakieś krostki na pleckach.nie są czerwone, nie swędzą, nawet ich nie widać.wyczuwam je pod palcami.są tylko w tym miejscu.czy to może być spowodowane uczuleniem na białko (skaza białkowa)?od kilkunastu dni podaję mu danonki i bakusie.czy powinna się martwić?pozdrawiamp
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: co to za krostki? IP: *.* 16.10.01, 16:45
      Przykro mi, ale u mojego synka tak właśnie objawia się skaza białkowa. Może wstrzymaj się na parę dni z nabiałem i sprawdź czy się polepszy ? Trzymam kciuki.Maglena
    • Gość: guest Re: co to za krostki? IP: *.* 19.10.01, 08:28
      Ja dodam jeszcze od siebie, zebys odstwila wszystko na 2 tygodnie. I dopiero sprobuj. Moj synek ma uczulenie na bialko i takie proby mam juz za soba. Nie piszesz ile dzieciatrko ma miesiaczkow. Ale mozna zrobic badania laboratoryje np na bialko mleka krowiego. Nie wiem dokladnie jak to jest, ale pewne skladniki mleka , ktore uczulaja sa inaktywowane w penych procesach i nie wysteouja w przetworach mlecznych. Ale musialabys sie o to dowiedziec dokladniej . To tylko taki sygnal. Ja sie o to nie dowiadywalam, bo maly jest uczulony na wszystkie te skladniki mlekla i nabial odpada w ogole.Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka