Gość: guest IP: *.* 09.11.01, 12:38 DLA TAK MAŁEGO DZIECKA TESTY NIE SĄ WIARYGODNE, MOGĄ WPROWADZAĆ W BŁĄD. LEPIEJ UDAJ SIĘ DO DOBREGO ALERGOLOGA. JEŻELI CHCESZ MOGĘ CI PODAĆ NAZWISKO LEKARKI DO KTÓREJ CHODZIMY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: TESTY NA ALERGIĘ IP: *.* 14.11.01, 23:35 Jeśli rzeczywiście ta lekarka jest taka dobra to poproszę, bo mam już gorąco dość tej która do tej pory "zajmowała się" moim dzieckiem.Z góry dziękuję i pozdrawiamJoanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: TESTY NA ALERGIĘ IP: *.* 15.11.01, 11:29 Ta lekarka to Maria Gołębiowska Wawrzyniak, alergolog pediatra z Instytutu Matki i Dziecka. Przyjmuje w Lux Medzie na Puławskiej tel. 521 44 40, a dermatolog to dr Nieżurawska, również przyjmuje w Lux Medzie ale na Racławickiej. Muszę Ci powiedzieć, że po pierwszej wizycie byłam załamana. Wypytywała mnie dokładnie co jem, jakie dziecko nosi ubranka (100% bawełna, uwaga na kolorowe ubranka), pytała jak wygląda mieszkanie, musieliśmy usunąć książki, pochować bibeloty, co 2 tygodnie prać kołdry, zasłony, nawet dywan może uczulać. Wiem, że to obłęd, ja po pierwszej wizycie się popłakałam, bo stwierdziłam,że tak się nie da żyć. Najgorsze jest to, że pomimo tego wszystkiego, brania ketotifenu, smarowania mazidłami mały i tak miał AZS przez następne 4 miesiące. Wiele razy się załamywałam, w razie jakichkolwiek wątpliwości zawsze dzwoniłam do lekarki. Teraz na szczęście wszystko jest w porządku, ale z tego co wiem to okres jesienno-zimowy sprzyja zaostrzeniu choroby.Mam nadzieję, że u ciebie też wszystko będzie O.K., trzymaj się dzielnieAgata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: TESTY NA ALERGIĘ IP: *.* 16.11.01, 21:03 Agatko a w jakim mieście mieszkasz?, Bo może ja też się udam do tej p. doktor ? Odpowiedz Link Zgłoś