Dodaj do ulubionych

kobiece sprawy

IP: *.* 14.01.02, 08:26
Czesc :))Troche odbiegam od tematu formu ale gdziez ja znajde bardziej kobiece zgromadzenie :))Potrzebuje porady-poleccie jakies naturalne srodki, ziola, moga byc witaminy itp na miesiaczki (sa makabrycznie nieregularnesad( a do tego mozna jeszcze sprawe pogorszyc czymkolwiek wyjazdem, egzaminem, nie zjedzeniem chociazby sniadania, praca itp. Chcialabym to zmienic a do tego zwiekszyc szanse na zajscie w ciaze (chce poprostu zwiekszyc swoja plodnosc :)) Ja tez kiedys chce zostac prawdziwa emamapzdr Zuza
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: kobiece sprawy IP: *.* 14.01.02, 09:40
      a ja bym ci radzila zamiast ziolek i sc do lekarza - zrobic badania oznaczenia podstawoowych hormonow plus tarczycowe i dopiero zaczac sie martwic i leczyc... ja tez mialam bardoz nieregularne misiaczki i zawsze lekarze mi mowili ze tak po prostu jest ze niektore kobiety tak maja i koniec... trafilam w koncu na LEKARZA z prawdziwego zdarzenia ktorey mi zrobil usg dopochwowe w 41 dniu tego "normalnego" cyklu i okazalo sie ze jajniki sa jak balony (ok 5 cm!!) i wszystko wskazuje na zespol PCO - i po badaniach okazalo sie ze faktycznei zaczynam to miec... dostalam leki, bralam przez rok - i teraz wlasnei odstawilam i czekam na pierwsza miesiaczke i potem... jak dobrze pojdzie zostane mama po raz drugi :))))pozdrawiam i polecam lekarza - ziolka nie na wszystko pomogasmile))))))
      • Gość: guest Re: kobiece sprawy IP: *.* 14.01.02, 09:48
        ja juz u trzeciego lekarza jestem i nic sie nie zmienia w moim stanie zdrowia :(( martwie sie zeby przez tych cholernych lekarzy nie zmarnowac sobie zdrowia i szansy na zostanie matka. jakie badania powinnam zrobic i kiedy je robic (w ktorym dniu miesiaczki-chociaz nie wiem czy to mozlliwe zeby u mnie dokladnie to okreslic).skoro oni nie potrafia mi pomoc sprobuje podzialac same (chociaz jakies badania bym zrobila to moze by sie lekarze obudzili i cos robic zaczeli).pzdr ZuzaPs. a moze polecicie mi jakiegos prawdziwego lekarza z Krakowa (od razu zaznaczam ze na prywatne leczenie niestety mnie nie stac)
    • Gość: Alka Re: kobiece sprawy IP: *.* 14.01.02, 10:19
      Moja koleżanka wypróbowała są kropelki homeopatyczne REMENS. Podobno działają.
    • Gość: janeczka Re: kobiece sprawy IP: *.* 17.01.02, 16:41
      zuza- mam baaaaaaardzo nieregularne miesiączki-mamą zostałam bez problemu. Tak jak Ty już nie wiem, co robić...Dziecko mam, więc chyba w końcu wezmę te tabletki antykoncepcyjne, które mają pomóc mi w uregulowaniu cykli. Wątpię, czy to pomoże, ale muszę spróbować... Homeopatia pomaga-ale niezawsze.Tak jak mówi prof. Fijałkowski-nieregularność-to nie wada , to taki typ urody. I w pełni się z tym zgadzam, tylko, że u mnie przechodziło to już granice zdrowego rozsądku-plamienia, ból brzucha, nawet brak jajeczkowania. Zuza-czy mierzysz temperaturę? Czy masz jajeczkowanie? Jeśli tak, to nie masz co truć się lekami, nawet nie bierz żadnych homeopatycznych-po prostu spróbuj zajść w ciążę. Jeśli będą z tym problemy-wtedy szukaj rozwiązania. odezwij się jeszczepozdrawiampsczytająć posty na tym forum, widzę, że nie tylko ja jestem "nieregularna"-może tak zebrałybyśmy się na czacie albo w postach o tym pogadały? Co Wy na to Nieregularne? może znajdziemy jakąś wspólną przyczynę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka