Gość: Monika_C IP: *.* 18.01.02, 15:47 Mam pytanie. Kiedy trzeba (i czy wogole trzeba) iść z niemowlęciem do neurologa? Co ewentualnie powinno zaniepokoić rodzica w zachowaniu, wyglądzie, itp. dziecka, co skłaniałoby do pójścia do tego specjalisty?Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniamamaOli Re: Kiedy do neurologa??? IP: *.* 18.01.02, 16:26 My bylismy z Olą jak miała 3-y miesiące. Dostaliśmy skierowanie od pediatry, bo Ola słabo dzwigała głowę. Okazało się, że wszystko jest w porządku. Ja dodatkowo zapytałam się o skręcanie główki, tzn. Ola preferowała tylko jedną stronę i bałam się kręczu, ale też okazało się wszystko ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika_W Re: Kiedy do neurologa??? IP: *.* 19.01.02, 09:35 My z Julitka bylysmy, jak miala 5 tygodni, i skierowal nas pediatra, przy czym my bylysmy tam jakby z zalozenia - Julitka dostala 5 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia22 Re: Kiedy do neurologa??? IP: *.* 20.01.02, 20:10 Nejlepiej pójść zaraz gdy dziecko skończy 6 tydzień. Już wtedy wszystko widać.Trudno powiedzieć co może cię niepokoić. Na pewno przykurcze oraz zbytnia wiotkość.Najlepiej idź do lekarza i będziesz wtedy wszystko wiedziała. MAdzia Odpowiedz Link Zgłoś