Dodaj do ulubionych

Re: Intymne pytanko...

IP: *.* 04.02.02, 00:10
Miałam z tym problemy przed ciążą - kilkanaście razy - współczuję, bo to prawdopodobnie grzybica pochwy. Jeżeli chodzi o środki dostępne bez recepty to te skuteczne są właśnie na receptę. Z domowego sposobu, którego nie stosowałam za to mojej przyjaciółce pomogło i to skutecznie, a też się męczyła długo i wypróbowała masę specyfików to irygacje zsiadłym mlekiem. Wiem, że to głupia brzmi kupujesz w aptece strzykawkę o największym przepływie choć może być i gruszka pewnie no i nie wiem jak napisać w każdym razie do środka tym zsiadłym mlekiem. Chodzi o to że zmienia sie dzięki temu ph pochwy. Poza tym irygacje można tez robić rozpuszczonym proszkiem Tantum Rose, do tego sprzedają takie urządzenie. Kiedyś uzywałam też globulki propolis ale nie bardzo pomogły. No i oczywiście masc jak zacznie swędzieć jest jakaś bez recepty. Jak przyjedzie mąż to poproś ginekologa by jemu też jakąś maść przepisał bo on jest na bank nosicielem i może nie mieć objawów lub mieć (swędzenie).Pozdrawiam Nastka2001
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka