Dodaj do ulubionych

1,5 latek - jaka poduszka?

IP: *.* 15.02.02, 10:55
Zastanawiam się jaka będzie najlepsza poduszka dla mojej córki, chodzi mi o grubość itd. Czy ktoś mi doradzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiap. Re: 1,5 latek - jaka poduszka? IP: *.* 15.02.02, 17:46
      Typowa poduszka z zestawu dzieciecej poscieli (nie gruba)Pozdrawiam Kaska
    • Gość: Edyta-C. Re: 1,5 latek - jaka poduszka? IP: *.* 15.02.02, 18:28
      CZeść.Moja córka ma tyle lat co twoja i śpi na normalnej poduszce z pierza,nie widzę żadnych przeciwskazań chyba,że jest alergikiem.
      • Gość: Ania(Kelly) Re: 1,5 latek - jaka poduszka? IP: *.* 15.02.02, 23:54
        Poduszka powinna byc takiej grubosci jaka jest roznica miedzy linia ramion a linia glowy dziecka ,czyli jak dziecko lezy na boku to glowka lezaca na poduszce powinna byc w lini prostej ze szyja i kregoslupem,jezeli dziecko spi na plecach lub na brzuchu to raczej lepiej z poduszki zrezygnowac.Moje dzieciaki nigdy nie spia na boku dlatego podkladam tylko mieki koc na calej dlugosci lozka pod przescieradlo,zeby bylo miekko i milo a poduszki wcale im nie daje.
    • Gość: Alka Re: 1,5 latek - jaka poduszka? IP: *.* 19.02.02, 09:51
      Moja Zuzia ma 14 m-cy i ma w łóżeczku 3 poduszki: malutką 20/25 cm - przytulanka - zawsze trzyma w rączce, normalny jasiek z wypełnieniem poli-jakimśtam - zazwyczaj służy do przykrycia główki :what: i gwiazdeczkę z rączkami - która służy do głaskania buźki przed snem, czasami też ląduje pod brzuszkiem jak pupa "idzie" do góry :lol: A jak śpi z nami w łóżku to tylko z przytulanką w rączce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka