Dodaj do ulubionych

Dziwne kupki u 2,5 latka

IP: *.* 08.05.02, 13:20
No własnie jedzą prawie wszystko (chcieliby jeszcze więcej ;)). zaczęło się od tranu (zalecenie lekarskie). Filip pił przez trzy dni, i jego kupka stawała się coraz luźniejsza (lekarz wspominał o takiej mozliwości). zaniepokoiło mnie jednak to, że czartego dnia tych kupek było już 4 (w ciągu dnia) i wszystkie bardzo rzadkie. Odstawiłam tran, zaaplikowałam smektę i wyjachaliśmy na majowkę. Niestety zmieniło się to, że kupki ciągle są rzadkie, ale tylko jedna w ciągu dnia no i podobno wczoraj (dzieci są z nianią w domu i nie zawsze mam zaszczyt te kupki oglądać) była ona prawie czarna-co może powodować takie zmiany :what: . Dodam, że apetyt jak u smoka i inncyh dolegliwości raczej nie stwierdzilam.Proszę o pomoc i poradę wspaiałe skarbnice wiedzy obecne na tym forum :)Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: 0107 Re: Dziwne kupki u 2,5 latka IP: *.* 09.05.02, 00:10
      Kupki robią się czarne od preparatów zawierających żelazo. Ja wiem tyle na ten temat.:hello:
    • Gość: 010471 Re: Dziwne kupki u 2,5 latka IP: *.* 09.05.02, 08:58
      No i sie nagle skończyło...:)I dobrze.Wiem, że od żelaza jest czarna, ale Filip nie bierze żadnych preparatów.W każdym bądź razie się skończyło i cieszymy się bardzo.Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka