Dodaj do ulubionych

TO OKROPNE ZĄBKOWANIE - POMÓŻCIE!!!

IP: *.* 21.05.02, 09:53
Wiem, że temat był wałkowany już 100 razy, ale nie mam już siły. Na mojego 10-miesięcznego synka nie działają żadne żele, nie działa homeopatia, tylko czopki przeciwbólowe (paracetamol, efferalgan), których przecież nie mogę mu dawać ciągle. Teraz ma 4 zęby i myślałam , że na jakiś czas mamy spokój, a tu idzie dwójka u góry i Franek wyje jak potępiony cały dzień. Nie chce gryzaków, tylko być na rączkach. Może jeszcze o czymś nie wiem, może macie takie doświadczenia z wrażliwymi facetami. Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: iwo1 Re: TO OKROPNE ZĄBKOWANIE - POMÓŻCIE!!! IP: *.* 21.05.02, 16:59
      Na mojego synka też nic za bardzo nie działało ,może to niepedagogiczne ale na noc dawałam mu czopki żeby się nie męczył w dzień męczyłam się ja i tak szczęśliwie przez to przeszliśmy...jeszcze jakieś pół roku i będziesz się z tego śmiwła ,chociaż wiem że brzmi to niezbyt śmiesznie...
    • Gość: brytnej Re: TO OKROPNE ZĄBKOWANIE - POMÓŻCIE!!! IP: *.* 22.05.02, 14:22
      czesc!Czy probowalas podac mu"viburcol"?To sa czopki ziolowe,homeopatyczne-niektorym pomagaja.Pozdrawiam i zycze powodzenia-Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka