Dodaj do ulubionych

Kupka ja plastelina - pomocy

IP: *.* 01.06.02, 14:11
Moja 6 miesieczna coreczka nie moze zrobic kupki. :cry: Problemy zaczely sie po antybityku, wczesniej wszystko bylo w przadku. Oprocz mojega mleczka dostaje marchew z ziemniakiem oraz jabluszko ze sloiczka. Ostatnio pobudzam ja termometrem i wtedy robi bardzo gesta kupe przypominajaca plasteline :ouch: Co zrobic, zeby kupka byla zadsza??? Dodam ze nie udaje mi sie zmusic coreczki do wypicia zadnych herbatek :( Czy moge podac jej soczek jablkow-winogronowy? Czy on bardzo uczula? A moze macie inne sposoby na zaparcia??? :what:
Obserwuj wątek
    • Gość: mamula Re: Kupka ja plastelina - pomocy IP: *.* 01.06.02, 17:29
      A morele?
    • Gość: AM Re: Kupka ja plastelina - pomocy IP: *.* 01.06.02, 18:48
      Mojego synka winogrona nie uczulily a mialy efekt bardzo "zmiekczajacy" kupke. Sprobuj i nie mecz Maluszka termometrem. Kuba je prawie to samo co Twoj Maluszek i tez mu sie zdarzaja podobnie plastyczne kupki, ale chyba nie jeste to nic groznego. A moze sie myle?amo
      • Gość: agneli Re: Kupka ja plastelina - pomocy IP: *.* 01.06.02, 21:17
        Czy morele tez rozluzniaja? I mozna je podac 6 miesiecznemu maluszkowi?W tym problem ze tej plastelinowej kupki sama nie chce zrobic trzyma ja i 3 dni :( :( :(
        • Gość: AM Re: Kupka ja plastelina - pomocy IP: *.* 01.06.02, 22:35
          Ja moreli jeszcze nie podawalam, wiec nie wiem jak dzialaja, ale mam sloiczek moreli z jablkiem, na ktorym jest napisane "od 7 m-ca". 3 dni bez kupki to nie jest dlugo, pod warunkiem, ze dziecko zachowuje sie jak zwykle. Moj Kuba potrafil nie robic i przez 6 dni (w koncu podalam mu odrobine jabluszka, bo sama sie zaczelam martwic), ale poza tym byl wesolutki, wiec chyba bylo dobrze. Teraz mam kupki nawet 2 razy dziennie.Aha, marchewka ma dzialanie zestalajace, wiec moze podawaj jej troche mniej a wiecej jablka - choc niektorzy twierdza, ze jablko wcale nie dziala rozluzniajaco (ale u nas dziala po ok. godzinie po zjedzeniu).Owocnej walkiamo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka