egis1 28.11.06, 13:51 Czy coś polecacie może jakąś maść albo krem żeby go nie piekła skórka pod noskiem ? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik37 Re: Coś pod nosek jak niemowle ma katar 28.11.06, 13:55 masc majerankowa(apteka ok 2 zł), nawilza skorę i powoduje ze katar lepiej spływa Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline maść majerankowa 28.11.06, 14:07 j.w. ale tylko na zew noska, moze byc tez zwykły krem pielegnacyjny dla niemowlat Odpowiedz Link Zgłoś
egis1 Re: maść majerankowa 28.11.06, 15:11 zapomniałam dodać, że poza maścią majerankową bo mój synek jej zapachu nietoleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: maść majerankowa 28.11.06, 15:26 witaj jak moj synek ma katar i zeby mu szybciej przeszedł to na noc jak śpi skraplam jego poduszke ALE TYLKO JEDNĄ KROPLĄ TO WAŻNE TAKIM OLEJKIEM " OLBASOIL" i katar przechodzi a pod nosek jak ma spierzchniety to smaryje albo maścią majerankową albo zwykłą oliwką pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isa77 Re: Coś pod nosek jak niemowle ma katar 29.11.06, 09:30 Krem ALANTAN PLUS.Wypróbowałam najpierw na sobie jak miałam katar i podrażnione okolice nosa. Sprawdza się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś