Gość: Alutek IP: *.* 24.06.02, 22:24 Witam wszystkich!Pilnie potrzebuję informacji o jakimś dobrym neurologu z Katowic lub Chorzowa.Z góry dziękuję!mama Ali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneea Re: dobry neurolog w Chorzowie lub Katowicach IP: *.* 25.06.02, 08:44 hej Alutek!a to ma byc neurolog dzieciecy? Jesli tak, to niestety nie pomoge Ci, natomiast jesli ma byc dla doroslych to polecam prof. Kazibutowska. Jest ona ordynatorem oddz. neurologicznego na Ligocie (ul. Ziolowa), przyjmuje prywatnie rowniez na Ligocie przy ul. Warminskiej bodajze. Nie wiem czy cos sie zmienilo, ale kilka lat temu trzeba bylo umawiac sie na wizyte z dosc duzym wyprzedzeniem (nawet kilka miesiecy!). Pani dr przyjmuje dwa razy w tygodniu. Najlepiej umowic sie telefonicznie. Nie mam niestety przy sobie jej nr telefonu, ale mozesz zadzwonic do szpitala i poprosic sekretarke o podanie telefonu i zapytac kiedy dzwonic.Pani profesor jest naprawde swietnym fachowcem z duzym doswiadczeniem, poza tym bardzo mila, skromna osoba. Polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutek Re: dobry neurolog w Chorzowie lub Katowicach IP: *.* 25.06.02, 11:06 Dziękuję za informację, ale chodzi mi o neurologa dziecięcego.Alutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: dobry neurolog w Chorzowie lub Katowicach IP: *.* 22.07.02, 12:44 Dr. Magdalena Dudzińska CPiR Chorzów lub P. Prof. Marszał - przyjmuje prywatnie K-ce św. Jana (dość droga wizyta tj. ok.80zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 35915 Re: dobry neurolog w Chorzowie lub Katowicach IP: *.* 27.07.02, 22:09 Rewelacyjna - polecona mi przez innego wspanialego lekarza- jest doktor Surmacz z Centrum Zdrowia Matki i Dziecka z Katowic(ul. Powstańców). Przyjmuje tylko panstwowo i czeka się niemilosiernie dlugo, bo jest skrupulatna okrutnie. Ale warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś