IP: *.* 26.06.02, 21:11
Moja trzymiesieczna coreczka kichala dzisiaj czesciej niz zwykle i to lezac w lozeczku. Czy to znaczy, ze zaczyna sie przeziebienie? Odwiedzila nas dzisiaj kolezanka, ktorej wlasnie konczy sie przeziebienie? Nie dotykala jej, ale przebywala w tym samym pomieszczeniu. Dodatkowo dwa tygodnie temu coreczka miala druga serie szczepien, czy gdyby teraz zachorowala byloby to niebezpieczne? Bardzo sie martwiesad((
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia.Pawlik Re: kicha... IP: *.* 26.06.02, 21:44
      Cześć mamo kichającej Zuzi, Nie martw się tak bardzo tylko szybko daj dziecku 5 kropel witaminy C - rozpuść koniecznie w mleku. Wit. C podaje się 2 x dziennie przy infekcji. Nawet jeżeli okaże się, że małej nic nie jest - witaminka C nie zaszkodzi. Pozdrawiam Basia - mama często kichającego Kubusia ale z alergi, nie z kataru.
    • Gość: anikbar Re: kicha... IP: *.* 28.06.02, 08:12
      Hej. Mam nadzieje ze Twoja malutka jest zdrowa jak rybka. Ale nie martw sie kichanie jest ponoc u takich maluszkow natueralne, poki nie ma w nosku wydzieliny. Ja zawsze jak moj synek zaczyna kichac wlewam mu na wszelki wypadek sol fizjologiczna do noska - dziala odkazajaco. To ponoc pomaga. Mozna tez sola fizjologiczna nawilzac pokoj. Pozdrawiam Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka