29.11.06, 22:10
Witam.
Jestem tatą Bartuśka (4,5m-ca) i teraz razem z malym i żoną czekamy na kolejny termin operacji w CZD. Poprzednio wypadaliśmy z kolejki ze względu na różne przypadłości (katar itp). Dziś po telefonicznej rozmowie dowiedziałem się, że to chyba będzie przyszły tydzień. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • basikrzy Re: VSD CZD 30.11.06, 09:10
      witaj tato Bartuśka, nasz Bartusiek ma inną wadę i leczy się w Krakowie, więc
      pewnie inne doświadczenia, ale trzymamy mocno kciuki, żebyście tym razem nie
      wypadli z kolejki i mogli jak najprędzej wrócić szczęśliwie do domu,
      pozdrawiam
    • paso Re: VSD CZD 30.11.06, 10:09
      Witaj,
      my mieliśmy operację , której częscią było załatanie VSD.
      Jak masz jakieś szczegółowe pytania , to pytaj - postaram się odpowiedzieć.
      Nie będę opisywał w tym miejscu całej operacji.
      Generalnie: na kardiologii - zazwyczaj tłoczno. Na kardiochirurgii - pewnie
      luźno. Wizyty na Poop-ie od 12 do 20 lub 22 (nie pamiętam dokładnie , ale na
      drzwiach jest kartka. Powodzenia!
      • ememka1 Re: VSD CZD 30.11.06, 13:25
        My jesteśmy po operacji VSD w CZD. Niedługo minie rok-11 stycznia. Mela miała
        wtedy 8 m-cy. Wszystko przebiegło planowo i książkowo, co nie znaczy że
        uniknęliśmy stresu. Cieszcie się, że tak szybko chcą przeprowadzić zabieg. W tym
        "wieku" dziecko nic nie zapamięta i szybko dojdzie do siebie.
        Jeśli masz potrzebę pisz na maila. Chętnie wspomogę swoim doświadczeniem.
        Trzymamy kciuki.

PS.
        Już tyle razy myślałam o opisaniu naszej historii....ale jakoś nie mogę zebraćsad
        • agga2021 Re: VSD CZD 01.12.06, 08:42
          Moja mała ma 5 miesięcy i od urodzenie miała szmery w serduszku.Okazało sie że
          to podaortalny VSD.Po ostatniej wizycie u kardiologa okazało sie że przeciek
          sie powiekszył(7mm)i musimy jechac na konsultacje do Krakowa.Boje sie i nie
          wiem co teraz będzie.Moje maleństwo szybko sie meczy i nie przybiera na wadze
          prawidłowo.Chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda operacja i kiedy lekarze
          uznaja że jest konieczna??
        • vsd86 Re: VSD CZD 07.06.19, 22:35
          Witam, minęło wiele lat od operacji proszę powiedzieć jak teraz corka się miewa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka