Dodaj do ulubionych

wymiotowanie żółcią

IP: *.* 06.09.02, 13:10
Jaka może być przyczyna żółtych wymiotów u 4 m-cznego dziecka?W pierwszej chwili myślałam że usmarowała się kupką ale na rękawach i koszulce z przodu?? Przy odbijaniu się po jedzeniu po prostu zwymiotowała. Dodam,że dwa dni temu byłyśmy na szczepieniu (ostatni tężec itd. oraz polio), ale nigdy nie było takich reakcji. Coś z brzuszkiem? (ma wzdęty ale robi kupki)?Poradźcie cośDzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dragon Re: wymiotowanie żółcią IP: *.* 06.09.02, 19:26
      Witam :hello:Ja niestety nie wiem co się dzieje, ale ja w tym przypadku poszedłbym do lekarza, i wcale bym z tym nie zwlekał.Ja wiem , ze może byłby to odruch paniki, ale strzeżonego ...Ja z swoim synem zawsze tak robiłem, najpierw dzwoniłem do lekarza, albo małżonka, zapytać się, a potem ew. szliśmy do lekarza. Teraz zaczyna się weeked i brak jest lekarzy w przychodniach więc wcale nie zawahał bym się pójść do szpitala. W kazdym bądź razie nie ignorowałbym tego.Bądź co bądź jest to wasze dziecko i to od Was zależy jego zdrowie, ostrożności nigdy za wiele.Aha, u nas jak małemu się ulewało na żołto to tylko po herbatce rumiankowej, na trawienie, albo po planteksie.Gorąco pozdrawiam Dragon ;)Jak już będziecie coś wiedzieli napiszcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka