Dodaj do ulubionych

Ortopeda dla dorosłych

IP: *.* 18.09.02, 11:23
Widzę dużo postów z namiarami na lekarzy dziecięcych, a ja potrzebuję dla siebie. Mam problem z biodrami i chciałabym znaleść ortopedę z usg (rtg się boje, bo co jak bym była w ciąży?). Proszę więc o pomoc i namiar na jakiegoś dobrego lekarza w Warszawie, najlepiej Mokotów lub Centrum.Pozdrawiam i z góry dziękujęAnia
Obserwuj wątek
    • Gość: aga1306 Re: Ortopeda dla dorosłych IP: *.* 18.09.02, 23:29
      jest na Słuzewiu taka poradnia prywatna Vigor ( skrzyzowanie Wałbrzyskiej i Doliny Służewieckiej), niestety nie mam telefonu. Przyjmuja tam ortopedzi, robią tez rozne zabiegi i rehabilitacje, co do USG to nie wiem czy mają; mojemu mężowi polecono dr. Niesłuchowskiegopozdr.Aga
    • Gość: mip Re: Ortopeda dla dorosłych IP: *.* 20.09.02, 21:29
      Polecam przychodnię dla sportowców na "Skrze". Robią USG i są naprawdę dobrzy w ortopedii.
    • Gość: 100089 Re: Ortopeda dla dorosłych IP: *.* 21.09.02, 23:16
      Prywatnie - centrum Damiana na Wałbrzyskiej - lekarz Andrzej Remiszewski, przyjmuje też w soboty i jest świetny. Tam też zrobią Ci bez problemu USG. Minus - wszystko słono płatne.Państwowo - b. dobre warunki na "skrze" - tylko termin do ortopedy z Kasy Chorych 1,5 m-ca.Zdecydowanie odradzam Barską. Syf nieziemski!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka