Dodaj do ulubionych

pomocy w depilacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 82.112.135.* 12.08.04, 04:54
dziewczyny czy naprawde jestescie tak nieczole w pomocy !!!!!!!
pragne tylko zasiegnac paru rad w dwpilacji laserowej! czy robilyscie taki
zabieg i z jakim powodzeniem? czy jest to jednorazowy zabieg czy czeba go
powtarzac?i jak czesto ?jakie powodzenie|??????Jestescie zadowolone?????
Obserwuj wątek
    • Gość: ruda Re: pomocy w depilacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 12.08.04, 05:57
      no wiec droga maggi!!!!
      podstawa tej depilacji jest to ze trzeba miec czarne wlosy!!!!!! im bardziej
      ciemne i im maja w cebulkach wiecej barwnika tym zabiegow potrzeba mniej i sa
      bardziej skuteczne!zabiegu tego nie wykonuje sie na wlosach jasnych, i rzadkich
      bo poprostu jest nieskuteczny.
      zabieg wykonuje sie na ogolona skore.miesiac przed zabiegiem w miejscu ktore
      chcemy poddac depilacji nie wolno wyrywac wloskow. mozna natomiast golic
      dowoli , rowniez za pomoca kremow depilujacych.skora nie moze byc opalona.
      czyli pare miesiecy przed zabiegiem unikac solariow i slonca. powtarza sie go
      co 1-2 miesiace! ile zabiegow potrzeba do osiagniecia rezultatu zalezy od tego
      ile ma sie tego barwnika!ale okolo 3 do 6 a nawet 7. Natomiast co do kosztow
      zabiegu to wszystko zalezy od partii ciala ktora chcesz poddac depilacji!!! od
      200zl za zabieg do ....sama nie wiem. Sam zabieg nie jest bardzo bolesny a
      raczej nieprzyjemny! czuc takie male igielki, skora potem jest troche
      zaczerwieniona i podrazniona! tyle co wiem na ten temat mam nadzieje ze
      informacje przydadza sie!pozdr
      • zazdrosny_maz Re: pomocy w depilacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.04, 08:30
        hmm, załapałam się na info.
        wielkie dzięki.
        ja akurat mam na maxa dużo i baaardzo czarnych:(
        tylko pieniędzy ni mam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka