Gość: adzik IP: *.* 01.10.02, 14:54 jestem ojcem 5 dniowej córeczki.Martwię się bo już prawie drugi dzień nie robi kupki.Nie wiem czy mam się z tym udać do lekarza.Zaznaczam ,że matka karmi piersią.Jeśli któś może coś poradzić to z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilka Re: brak kupki IP: *.* 02.10.02, 08:19 Norma u dzieci karmionych piersią to od kilkunastu kupek dziennie do 1 raz na 4-5 dni. Nie martw się, każde dziecko jest inne... A może już zrobiła kupkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie_pysie Re: brak kupki IP: *.* 02.10.02, 10:08 Witaj, miałam podobny problem. Moja Mała w drugim tygodniu życia przez trzy dni nie robiła kupki. Spanikowałam - i pobiegłam do lekarza, który się uśmiechnął i wyjaśnił, że norma u niemowląt karmionych pirsią wynosi 7 kupek dziennie lub 1 kupka na siedem dni- i wszystko jest absolutnie w porządku Kazał mi zwrócić tylko uwagę na konsystencję kolejnej kupki- jeżeli tak jak zwykle- to o.k., nie powinna być natomiast "twarda". Ja na wszelki wypadek wypiłam litry kompotu jabłkowego oraz herbatki HIPP na trawienie. Skończyło się na tym ,że sama siedziałam w kibelku dwa dni PozdrawimJustyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piola Re: brak kupki IP: *.* 02.10.02, 12:16 Mamusia może wypić sobie też rumianku. Odpowiedz Link Zgłoś