Dodaj do ulubionych

Duży brzuszek

IP: *.* 03.11.02, 23:38
Cześć dziewczyny,Czy duży brzuszek u dziecka może oznaczać jakąś chorobę lub jej zapowiedź?Moja niunia jest dobrze wyglądającą panienką ,ale zaczyna martwić mnie jej jakby wzdęty brzuszek. Mała zjada wciagu dnai niewiele ale sporo pije. Brzuszek rano jest normalny ale im bliżej wieczora tym jest większy. Rozumiem gdyby mała się opychała jedzeniem i słodyczami, ale zjada mało a słodyczy wcale. Lekarz nigdy nie zwrócił na to uwagi ale mnie zaczyna to niepokoić.Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Madziejka Re: Duży brzuszek IP: *.* 04.11.02, 07:45
      Prosiłaś o wyjaśnienie. Nie chcę Cię martwić, mówię tylko to co sama doświadczyłam i w żaden sposób nic nie sugeruję. Mój synek również miał duży brzuszek. Najpierw myślałam, że to może z przejedzenia, co nie specjalnie jednak zgadzało się z prawdą. Zaczęłam się nad tym zastanawiać. Do dużego brzuszka (tak charakterystycznie jakby napompowanego) doszły problemy z trawieniem (brzydkie kupki) i słabe przybieranie na wadze. Odstawiliśmy gluten i wszystko się poprawiło. Brzuszek normalny, apetyt, kupki. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku to nie to, że to taka uroda Twojej dzidzi. Gdybyś chciała o coś zapytać pisz na priv.
      • Gość: lisa Re: Duży brzuszek IP: *.* 04.11.02, 17:18
        czy dostałaś mój mail?
        • Gość: Madziejka Re: Duży brzuszek IP: *.* 05.11.02, 08:28
          Nie, nie dostałam. Czekam, wyśli jak możesz ponownie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka