Dodaj do ulubionych

PRZESZCZEP ROGÓWKI

IP: *.* 13.12.02, 01:58
Czeka mnie przeszczep rogówki.Musze się zdecydować gdzie go zrobic, do tej pory ponoć w tej dziedzinie najlepsza była klinika w Katowicach.Czy ktos z Was lub znajomych miał może robiony taki przeszczep. Jak to wyglada. Dajcie znać, bo okropnie się boję. Jestem z Wrocławia.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorsi Re: PRZESZCZEP ROGÓWKI IP: *.* 14.12.02, 00:42
      Ja polecam klinike w Warszawie. Między Katowicami a Warszawąistnieje spór, która z tych klinik jest najlepsza.Ja właśnie skończyłam zajęcia z okulistyki w Samodzielnym Szpitalu Okulistycznym tuż przy szpitalu praskim i jestem zachwycona tamtejszymi lekarzami. Na pewno wykonują przeszczepy rogówek.Polecam.Dorsi mama Biankip.s. Jak bedziesz zainteresowana szczególami, chętnie poszukam dla Ciebie jakiś numerów telefonów :-)
      • Gość: Madi Re: PRZESZCZEP ROGÓWKI IP: *.* 14.12.02, 15:43
        Bardzo dziękuję za odpowiedź.Jeśli to nie będzie kłopot, poproszę o numery telefonów.
        • Gość: dorsi Re: PRZESZCZEP ROGÓWKI IP: *.* 14.12.02, 23:25
          Samodzielny Publiczny Kliniczny Szpital OkulistycznyWarszawa ul. Sierakowskiego 13sekretariat:022 618-63-53, 618 84 85Kierownik kliniki: prof. Jerzy SzaflikZadzwoń, to uzyskasz informacje jak wygląda taka procedura. Na pewno trzeba sie umowić na konsultacje będącąkwalifikacją do zabiegu. Czym wczesniej tym lepiej...wiadomo limity i kasy chorych :-( ale to juz inny temat :-)zdrowia życzeDorsi mama Bianki
    • bigda239 Re: P 22.01.14, 17:44
      najlepszy lublin .od25 lat tam jezdze
      • kamamala Re: P 14.07.23, 07:14
        Dzień dobry, czy jesteś po przeszczepie rogówki? Obecnie czek za przeszczepem i chciałabym zaciągnąć opinie o przebiegu operacji i rekonwalescencji po przeszczepie.prosze o kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka