Gość: wiolontela
IP: *.*
12.02.03, 23:22
Witaj WeronikaMoja starsza corcia miała równiez powazne kłopoty ze słuchem. Był nawet taki czas ze dziecko prawie nic nie słyszło. Ile ułaziłam sie z nia po laryngologach ludzkie słowo nie wypowie. Nie wiem czy Twoja coreczka ma słaby słuch od urodzenia czy tez moze pogarsza sie jej od jakiegos czasu. A to wazne. Mojej Kingusi słuch zaczał pogarszac sie gdy skonczyła dwa latka. Tez miała plyn w uszkach i coraz gorsze wyniki. Brała mnostwo roznych lekow, ktore jednak niewiele pomagały, bo winowajca okazazał sie...trzeci migdał. Nie wiem czy twoja mała była badana pod kątem trzeciego migdała, jesli nie to warto takie badanie wykonac. Dodam jeszcze tylko, ze nasz laryngolog bardzo długo nie chciał Kindze zbadac 3 migdałka twierdzac, ze to ja zestresuje i bedzie bolało, a zreszta nawet gdyby okazało sie ze jest przerosniety to i tak jest za mała zeby go usunac. Ja sie jednak uparłam. Tak długo szukałam innego lekarza az znalazłam. I dobrze, bo dzis, po usunieciu migdała, Kinga słyszy dobrze. A gdyby tak... Nawet nie chce myslec co mogłoby sie stac.Pozdrawiam goraco Ciebie i Malutka i zycze zdrowka przez duze Z Wiola