Dodaj do ulubionych

oscillococinum w ciąży

IP: *.* 08.03.03, 13:02
będąc w 13 tygodniu ciązy zażyłam trzy dawki leku. Wszyscy mnie uspokajają, że to lek bezpieczny, ale ja ciagle sie zamartwiam. Napiszcie czy macie doświadczenia w tym względzie i jakie są Wasze opinie na temat stosowania homeopatii w ciąży.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marina Re: oscillococinum w ciąży IP: *.* 08.03.03, 14:22
      Nie masz sie KOMPLENIE czm przejmowac.To homeopatia.Neutralna dla organizmu.Wyluzuj nic sie nie stalosmileM
    • Gość: prosiaczek Re: oscillococinum w ciąży IP: *.* 08.03.03, 16:39
      Witam Cię.Ja przyjmowałam ten lek przez całą ciążę tzn. jedna dawka raz na tydzień a gdy czułam że bierze mnie przeziębienie trzy dawki. Lek jest bezpieczny zaleciła mi go lekarka. Urodziłam zdrową dziewczynkę bez żadnych problemów, tak więc możesz być spokojna. Wszystko będzie dobrze z twoją dzidzią.Pozdrawiam.
    • Gość: Guśka Re: oscillococinum w ciąży IP: *.* 08.03.03, 17:15
      Ja tez go bralam i to z przepisu lekarki. Niepotrzebnie sie zamartwiasz, naprawde.pozdrowienia dla Ciebie i dzidzi
    • Gość: Anuk Re: oscillococinum w ciąży IP: *.* 08.03.03, 21:18
      Basieńko,Nic się nie martw. Oscillococinum można przyjmować w ciąży.To lek homeopatyczny. Można brać go również jak się karmi.Bądź spokojna.ANUK
      • Gość: jasko Re: oscillococinum w ciąży IP: *.* 09.03.03, 12:48
        Dzięki za słowa pocieszenia! jestem juz spokojniejszapozdrawiam wszystkich Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka