Gość: mamawojtusia IP: *.* 10.03.03, 09:37 Cześć, mój 12 miesięczny synek często zgrzyta ząbkami. Czy ktoś wie co to oznacza lub sam ma podobny problem. Słyszałam o różnych zabobowanch na ten temat ale czy ktoś zna konkrety. Pozdrawiam, mamagucia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARIOO Re: Zgrzytanie zębami IP: *.* 10.03.03, 12:12 Witam,Mój mały ma czasem ten sam problem, robiliśmy badanie na "pasożyty" i lambie ale nic nie wyszło.Zrób takie badania ajeśli nic nie wyjdzie to czasem jest tam że dzieci mają taki okres w swoim życiu i niektóre w taki sposób reagują na jakieś wydarzenia.Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbinka Re: Zgrzytanie zębami IP: *.* 10.03.03, 13:01 Mamogucia,to nic takiego, z perspektywy dwóch lat widzę ,że to był tylko taki okres w życiu niemowlęcia. Mój Grzesiek też zgrzytał , a ja nie mogłam spać, bo myślałam ,że sobie przez sen ząbki połamie (naprawdę takie pomysły mi po głowie chodziły). No, ale mu przeszło, czego i Guciowi życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamawojtusia Re: Zgrzytanie zębami IP: *.* 10.03.03, 14:25 Dziękuję za odpowiedzi i słowa otuchy. Trochę się uspokoiłam ale nie całkiem. Pozdrawiam i życzę zdrowia Wam i Maluszkom, MamaGucia Odpowiedz Link Zgłoś