Dodaj do ulubionych

Stulejka zabieg POMOCY!!!

IP: *.* 21.03.03, 12:30
Proszę o pomoc,Mój synek ma 6 lat i na bilansie zdrowia pani doktor zaleciła mi konsultację u chirurga i ewentualny zabieg. Może ktoś z Was ma jekieś doświadczenia. bardzo interesowałby mnie sprawdzony kontakt sprawa jest bardzo delikatna i taki też w tym przypadku powinien być lekarz. zależałoby mi na zabigu a nie szpilalnej operacji.Odezwijcie się prosze nie wiem gdzie szukać pomocy. jest wprawdzie strona o stulejce ale tam wypowiadają się młodzi mężczyźni dla dzici nikt nic nie poleca.
Obserwuj wątek
    • Gość: diament Re: Stulejka zabieg POMOCY!!! IP: *.* 21.03.03, 18:18
      Duzo na ten temat znajdziesz na tym forum (dziewczyny pisza i polecaja). Wejdz na -szukaj- i wpisz w -wyszukaj- stulejka. Tam bedziesz miala duzo do czytania. Moze i ty znajdziesz odpowiedz na swoje pytania. Ja dowiedzialam sie sporo. Pozdrawiam . Diament. Ps.Moj synek ma miec zabieg pod koniec tego miesiaca.
      • Gość: idea Re: Stulejka zabieg POMOCY!!! do Diament IP: *.* 21.03.03, 21:59
        Serdecznie dziękuję za wskazówki. Jest mi miło że ktoś odpowiedział. Pozdrawiam serdecznie.Nikoletta
    • Gość: Małgosia24 Re: Stulejka zabieg POMOCY!!!-do diament IP: *.* 28.03.03, 14:38
      bardzo cie prosze opowiedz co dolegało synkowi i ja tam po zabiegu,my na zabieg jestesmy umówieni na czwartek ,bardzo sie bojeconfused(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka