Dodaj do ulubionych

Coś na ból gardła dla mamy - PILNE

IP: *.* 28.03.03, 13:26
Proszę poradżcie co używacie jak Was boli gardło. Jakie tabletki czy coś do płukania. Coś bardzo skutecznego.Nie chcę zarazić mojego synka.Wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: MonikaS. Re: Coś na ból gardła dla mamy - PILNE IP: *.* 28.03.03, 15:20
      Ja polecam STREPFEN - zawiera dobry środek bakteiobójczy a nie jest to tylka zwykła pastylka do ssania.Albo jedna duża cytryna - wyciskać łyżeczkę od herbaty i łykać co 15 minut aż się cytryna skończy. I nic w tym czasie i po nie jeść ani nie pić.Zdrówka życzę!
    • Gość: edyska Re: Coś na ból gardła dla mamy - PILNE IP: *.* 28.03.03, 15:27
      Polecam płukanie azulanem (roztworem) oraz homeopatyczne tabletki do ssania pod język Angin Heel, na początku trzeba ssać co godzinę lub nawet częściej.Życzę zdrówka.edyska
    • Gość: zgagusia Re: Coś na ból gardła dla mamy - PILNE IP: *.* 28.03.03, 17:42
      do ssania - septofervex, tantum verde (moze byc tez do psikania), do plukania - hascosept (odpowiednik tantum verde ale tanszy), w ostatecznosci - BARDZO skuteczny i BARDZO silny srodek odkazajacy ale paskudny w smaku i zapachu - chinoksyzol (uwaga: TANI!!!)zycze zdrowkaagnieszka
      • Gość: eKachna Re: Coś na ból gardła dla mamy - PILNE IP: *.* 28.03.03, 20:43
        Potwierdzam: chinoksyzol jest rewelacyjny, w ciągu jednego dnia po kilkakrotnym płukaniu ból przechodzi ale faktycznie jest okropny, śmierdzi lizolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka