aguniapiest 09.01.07, 17:16 Witam. Czy ktos z was stosował u swoich dzieci viburcol, czopki uspokajające na bolesne ząbkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilita Re: VIBURCOL... 09.01.07, 19:49 WITAJ JA DAWALAM VIBURCOL MOIM SYNKOM I PRZYNOSIL REZULTATY; NIE NALEZY DO TANICH ALE POMAGA. W RAZIE POTRZEBY PODAWALAM NUROFEN! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.bawej Re: VIBURCOL... 09.01.07, 22:55 Witaj! Ja stosowałam kiedyś Viburcol, kiedy mój Adrianek miał kolki i niestety rezultatów nie było - żadnych!!! Przy ząbkowaniu polecam Apap w kropelkach. Mama 7 miesięcznego Adrianka, HLHS Odpowiedz Link Zgłoś
bartek251205 Re: VIBIRCOL... 10.01.07, 08:17 wtaj ja synkowi też podaje a oprucz tego panadol albo eferalgan czopki na gorączke, a kardiolog zalecił podawanie nam dumoxu podczas występowania wysokiej gorączki pozdrawiam Celina-mama Bartusia Odpowiedz Link Zgłoś
chantti Re: VIBIRCOL... 10.01.07, 20:58 Ja tez podawała synkowi Vuburcol, nawet czasem dwa czopki ( wg ulotki mozna tak stosowac) ale nie widziałam rezultatów. Najlepiej sprawdza sie dentinox miejscowo i paracetamol w syropku. Mały przesypia wtedy spokojnie noc i ne płacze od ząbków ( synek ma 9 mc) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś