czarna_maruda 25.01.07, 14:48 Mam propozycję przebadania dziecka przez irydologa. Czy któraś z Was korzystała z takiej porady? Jak wrażenia? Zastanawiam się czy skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhappy Re: Irydolog 31.01.07, 21:37 czarna_maruda napisała: > Mam propozycję przebadania dziecka przez irydologa. Czy któraś z Was > korzystała z takiej porady? Jak wrażenia? Zastanawiam się czy skorzystać 1. Irydologia nie działa - obraz tęczówki nie ma nic wspólnego ze stanem narządów. 2. Nie szkodzi - pomijając ewentualne szkody psychiczne związane z nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością diagnozą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagrzes Re: Irydolog 31.01.07, 22:05 Witaj, Nie piszesz z jakich powodow zostalo to wskazane Twojemu dziecku i ile ma lat. Wklejam link do watku w ktorym sie wypowiadalam. Mojej kolezance pomogl, lekarze mowili ze dzieci sa zdrowe a ona cos wymysla, ze maja zle sny, by ograniczyla im negatywne emocje. Lekarz irydolog zasugerowal cytomegalie i kazal jej zrobic badnia w tym kierunku. ojej a ja mam za soba nieprzespana noc, bo dziecko sie tak wiercilo...kurcze nie pomyslalam o tym wczesniej. wklejam link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=49171074&a=51669959 wedlug mnie warto sie przejsc. pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś