Gość: student VI roku medycyny IP: *.* 04.08.01, 13:52 jakie zatoki sitkowe??!!!!!Co za baran konsultował ten artykuł. Zatoki są SITOWE, a sitko może być w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: jakie zatoki sitkowe??!!!!! IP: *.* 30.01.02, 22:00 Studencie medycynyDrogi Panie studencie,moze ktos po prostu sie przejezyczyl,nie pomyslal Pan o tym,skoro Pan taki inteligentny?choc co do tego mam watpliwosci,bo nieladnie jest nazywac kogos baranem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jakie zatoki sitkowe??!!!!! IP: *.* 10.06.02, 14:28 Polecam na katarKatar u mojego synka (9 miesięcy) to najgorsze co może być. Ale znalazłam lek który jako tako pomaga. Nazywa się Euphorbium czy jakoś tak (mam nadzieję, że jak nie tak to nikt nie nazwie mnie baranem - najwyżej owcą!) Nawilża śluzówkę i pomaga w oddychaniu. Można stosować nawet u maluszków. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: jakie zatoki sitkowe??!!!!! IP: *.* 14.12.02, 15:02 Na katarNa katar u dzieci polecam olejek OLBAS.Jedną lub dwie kropelki na husteczkę do łużeczka lub na ubranko dziecka.UWAGA:NIE MOŻE DOSTAĆ SIĘ DO OCZU! Pomaga oddychać. Sprawdziłam na synku(1,9m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 2-latka Re: jakie zatoki sitkowe??!!!!! IP: *.* 24.01.03, 15:46 na katarNa katar polecam HOMEODOSE 8 - lek homiepatyczny w formie kropli doustnych.Nie jestem przekonana co do stosowania leków homeopatycznych, ale ten po prostu nam pomógł, kiedy zawiodły inne. Natomiast "student" powinien zdecydowanie przerwać studia medyczne.Nie chcemy takich lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś