basikrzy 15.02.07, 09:57 czas karnawału, więc pozwoliłam sobie na taki frywolny wątek kiedy patrzę na szczęśliwą buźkę mego synka wiem, że było warto... poniżej link do zdjęć Bartka z fotoforum fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,38182880,57372799.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelia5 Re: mój syn - Muszkieterem :) 15.02.07, 10:07 Wow. Bardzo przystojny ten muszkieter i jaka sliczna wesola ma buzke. Pozdrawiamy. Ewelina mama Kamilki Komentarz od Kamilki : jojo tzn. ojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: mój syn - Muszkieterem :) 15.02.07, 10:07 Prawdziwy muszkieter pozdrawiam Kasia mama Nikosia TGA Odpowiedz Link Zgłoś
kpiekuta Re: mój syn - Muszkieterem :) 15.02.07, 10:56 Wspaniały młody mężczyzna Życzę dużo zdrówka i wielu takich radosnych chwil. Karola, mama Kamila, TOF+PA Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: mój syn - Muszkieterem :) 15.02.07, 11:25 SUPER!!!!! Jak Marta wroci ze szkoly zaraz pokaze jej przystojnego Muszkietera ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsynowiec Re: mój syn - Muszkieterem :) 15.02.07, 12:29 Zazdroszczę Wam takich przeżyć.Bal przebierańców to coś ta fascynującego że ach...Szkoda ze ja mojego Kubusia nigdy nie zobaczę w takim fajniutkim przebranku.. Hanka mama Jakuba HLHS Odpowiedz Link Zgłoś
d.tyszka Re: mój syn - Muszkieterem :) 16.02.07, 09:37 Bartuś świetnie wygląda i fajnie że jest uśmiechniętym dzieckiem, to bardzo dużo jeśli dziecko jest pogodne. Masz rację że warto buyo walczyć, wiem coś o tym. Ucałuj Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
basikrzy Re: mój syn - Muszkieterem :) 17.02.07, 09:56 dziękuję wszystkim za ciepłe słowa, zabawa udała się świetnie, tańce i występy podobały się bardzo, jeszcze długo będziemy mieli co wspominać, dla równowagi jednak - żeby nie było za różowo - Bartek wieczorem nabił sobie potężnego guza na głowie podczas zabawy balonem (zmęczenie dało o sobie znać), ale ogólnie dzień na plus pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś