danio.ola 16.03.07, 21:44 Jestem ciekawa czy sa na forum rodzice, ktorych dzieci maja hlhs, ale lecza sie w Anglii. Pozdrawiam. Mama Poli (hlhs, po I operacji) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelia5 Re: HLHS -leczenie w Anglii 17.03.07, 10:59 Moja coreczka urodzila sie ze skrajnym zwezeniem zastawki aortalnej. Jest po naprawie. Obserwujemy zastawke plucna. Pozdrawiwm E. Odpowiedz Link Zgłoś
danio.ola Re: HLHS -leczenie w Anglii 17.03.07, 13:07 Rozumiem, ze mieszkacie w Anglii i tutaj leczycie coreczke? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: HLHS -leczenie w Anglii 17.03.07, 14:01 Tak mieszkamy. Leczymy hm... Przyjechalismy tutaj po 3 zagiegach w Polsce. Teraz kontynujemy tak moge to nazwac. Leczymy zabki, chodzimy na kontrolne echo co pol roku. W razie i ''W'' leczymy. Mam jednak nadzieje ze jeszcze bardzo bardzo dlugo nie odwiedzimy angielskiej kardiochirurgii. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
danio.ola Re: HLHS -leczenie w Anglii 17.03.07, 16:31 To super, ze z dzieciaczkiem jest w porzadku. Ja szukam kontaktu z rodzicami ze schorzeniem takim jak ma moja coreczka. Ciesze sie, ze napisalas. Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.dominik Re: HLHS -leczenie w Anglii 17.03.07, 21:08 Witaj, zajrzyj tu: www.lhm.org.uk znajdziesz tam również forum rodziców dzieci z wadami serca m.in. HLHS. Bardzo mili i przyjaźni ludzie. Tak jak u nas tak serduszkowa rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
danio.ola Re: HLHS -leczenie w Anglii 17.03.07, 21:21 Rodzin w angielskich, ktore maja dziecmi z hlhs poznalam. Nawet podczas pobytu w szpitalu. Bardziej chodzi mi o kontakt z Polakami w Anglii z tym problemem. Dziekuje jednak za zainteresowanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: HLHS -leczenie w Anglii 18.03.07, 13:15 dziekuje za link. Pozdrawwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelia5 Re: HLHS -leczenie w Anglii 24.03.07, 10:33 Mamo Poli napisalam na priv prosze o kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś