Dodaj do ulubionych

WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2007

12.04.07, 10:05
Zapraszamy serdecznie na spotkanie rodziców i dzieci w najbliższą sobotę od
godz. 15.30 do Parku Ujazdowskiego gdzie jest wspaniały plac zabaw dla
dzieci. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać i porozmawiać w licznym gronie,
a dzieciaki będą miały wiele uciechy podczas wspólnej zabawy.
Spotkanie planujemy na ok 2 godziny. Do zobaczenia smile
Kasia z Julką i Gosia z Martą
tel. kontaktowy 0605882082
Obserwuj wątek
    • 2006.mea Re: WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2 12.04.07, 10:50
      to wspaniała wiadomoś z chęcią przyjdę.Chociaż mój synek jeżdzi już tylko na
      kontrole do CZD, to z miła chęcia spotkam się z innymi rodzicami.Swietne macie
      to forum szkoda że kiedy ja przez to wszystko przechodziłam nie było takiego
      forum
    • basikrzy Re: WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2 12.04.07, 11:06
      ale fajny pomysł smile postaramy się być z Bartkiem, plac zabaw rzeczywiście
      świetny, ale rzadko tam bywamy, więc chętnie się wybierzemy,
      fajnie też wygląda ten przy Odyńca (jeszcze nie byliśmy) i słyszałam, że super
      plac jest też w okolicach placu Wilsona
      może następne spotkanie na innym placu?
      mam nadzieję, że do zobaczenia!
      • annagp3 Re: WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2 12.04.07, 14:49
        ojj ja nie dam rady być tam z Wami bo dopiero w niedziele przyjeżdzam do Wawy,
        ale myśle że to nie ostatnie takie spotkanie wink)
    • gosiap10 Re: WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2 13.04.07, 20:49
      Do gory smile)))
    • ewire Re: WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2 13.04.07, 20:54
      My postaramy się być smile Bardzo fajny pomysł, tym bardziej,że pogoda ma być
      ładna.

Ewa, Alusia, Basia i Mariusz
      • gosiap10 Re: WARSZAWA SPOTKANIE Z DZIEĆMI - sobota 14.04.2 14.04.07, 07:49
        Ewuniu,
        Ciesze sie bardzo, ze zajrzalas na forum smile Bo niestety nie mialam do Ciebie
        telefonu, a bardzo chcialam spotkac sie z Wami.
        Ruszamy wlasnie z Torunia do Warszawy. Do zobaczenia po poludniu smile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka