qivy 20.04.07, 19:48 czy ktoras z was stosowala na kolke ten lek? I czy u dzidziusiow nie pojawialy sie efekty uboczne w postaci biegunek, albo sluzu w kupce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alaczek Re: Bobotic malinowy 20.04.07, 20:25 Ja stosowałam, choć dość krótko, może tydzień. Kluska ma już 5,5 miesiąca, budziła się w nocy z bączkami, więc pomyśleliśmy o leku na kolkę, choć kolki tak naprawdę nie ma, chcieliśmy jej tylko ułatwić prykanko. Wiele nie pomogło, po odstawieniu jest podobnie, ale żadnych efektów ubocznych nie zauważyłam. I powiem Ci, że moja Klucha nie polubiła tego smaku, nie dziwię się, mi też nie podszedł... Powodzenia z kolką! Odpowiedz Link Zgłoś
qivy Re: Bobotic malinowy 20.04.07, 20:35 moj maly tez nie ma kolki, tylko bolesne gazy... zaczelam stosowac ten lek i pojawil sie sluz w kupce... hmmm nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
figorska Re: Bobotic malinowy 20.04.07, 22:34 witam! ja stosowalam, najpierw espumisan, a potem bobotic malinowy. zdecydowanie lepszy jest ten pierwszy. smak boboticu jest potwornie sztuczny, dziecko nim wrecz plulo! espumisan byl ok Odpowiedz Link Zgłoś