Dodaj do ulubionych

lzawiace oczko

02.05.07, 22:07
Mam problem z Synkiem (2 latka) od dawna lzawi mu oczko, glownie na podworku, wrecz sie leje z tego oka czasami. Maly czesto je pociera nawet jak nie lzawi, jakby mu cos tam przeszkadzalo. Bylismy juz u okulisty, oczko w porzadku, dno oka ok, wady wzroku nie ma. Kanalik podobno nie jest zatkany bo jakby byl, to by mu ropialo a tylko lzawi i to nie zawsze. Ale mnie to martwi, bo widze, ze malemu przeszkadza. Moze macie jakies pomysly co jeszcze moglabym zrobic? Dzieki za podpowiedzi bo szczerze mowiac nie mam pomuslu, aha okulistka powiedziala tez ze nie ma zmian alergicznych na spojowce wiec to raczej tez nie od tego...
Obserwuj wątek
    • ewapn Re: lzawiace oczko 03.05.07, 11:41
      nic nie zrobisz, .. musisz przeczekac, wyrośnie z tego.. oko musi się
      przyzwyczaic do zmiany warunków atmosf. itp... dwójka moich dzieci tez miała tą
      przypadłosc... z córką latałam po okulistach az trafiłam na konkretną babkę i
      tak mi powiedziała.. i rzeczywiscie w wieku ok 3 lat problem zniknął.. teraz to
      samo ma mój 15 mies. syn.. ale już nie latam i nie panikuję...cierpliwie
      czekam..napewno warto czasem przemyc sola fizj.. i tyle.. pozdrawiam ewa
    • jasieczek.z Re: lzawiace oczko 04.05.07, 20:22
      Dzięki dziewczyny za ten temat bo u mojego syna jest to samo. Tylko jedno oczko
      łzawi i to nie zawsze a to w domu a to na dworze. Serdeczne dzięki bo już się
      martwiłam że to alergia.
    • mamakasia6 Re: lzawiace oczko 05.05.07, 13:02
      Witam mój synek ma dwa lata , łzawi mu prawe oko nasz laryngolog powiedziała,
      że tak może być bo kanalik jest jeszcze mały i nie odprowadza łez, nasila się
      to przy wietrze , takze nic się nie martw na pewno przejdzie.
    • goga76 Re: lzawiace oczko 06.05.07, 20:30
      No nie powiem, pocieszylyscie mnie smile) Mam nadzieje, ze oczko sie w koncu uspokoi i bedzie wszystko dobrze smile) nPozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka