karolina218 09.05.07, 22:14 czesc !! Dziewczyny mam takie pytanie jak toleruja wasze pociechy te witaminki nic im nie jest?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna991 Re: Witaminy Cebionmulti 09.05.07, 22:34 Absolutnie nic nie jest mojej małej po tych witaminkach. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: Witaminy Cebionmulti 09.05.07, 23:03 hmmm......... to moze moj maly tego nie toleruje ?? Wczoraj dostal pierwszy raz dzis byl taki niespokojny , caly czas spal nie weim co jest grane a ile kropli jej dajesz i kiedy ??moze to ma jakies znaczenie kiedy sie daje ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krynicka Re: Witaminy Cebionmulti 09.05.07, 23:06 Witaj ja daje po 5 kropli dziennie - a mam dójke 6 miesięcznych maluchów oboje znosza to bardzo dobrze pozdrawiam A.K Odpowiedz Link Zgłoś
m_alaczek Re: Witaminy Cebionmulti 10.05.07, 00:55 Moja Klucha znosi bez zarzutu. Ilość kropli zależy od przekonań lekarza - mi zaleciła 2 krople. Odpowiedz Link Zgłoś
karina9918 Re: Witaminy Cebionmulti 10.05.07, 09:21 Mojej trzymiesięcznej córeczce podaję wieczorem przed ostatnim jedzonkiem i zaśnięciem 3 kropelki. Strasznie ich nie lubi, na sam ich zapach krzywi sie i płacze, ale nie zauważyłam, aby coś jej po nich było. Bierze je od urodzenia. Niepokój Twojego Maluszka może wynika z tego, że to nowy, niedobry smak i wcale mu się to nie podoba. A co do spania, to moja córcia cały wczorajszy dzień też spała - mocno leci ciśnienie w dół, i może nie ma to związku z tym, że podałaś witaminki. I daj dziecku jedzonko po nich, wtedy zapomni o tym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: Witaminy Cebionmulti 10.05.07, 09:31 Też nie zauważyłam problemu przy podawaniu cebionu, jest jeszcze ew. Juvit C, ale to pewnie ciśnienie, jak ktoś wyżej napisał. Odpowiedz Link Zgłoś