olutka75 12.05.07, 09:26 zy uzywalyście czegos w tym stylu? jak sie sprawdza? moja córeczka ciagle się krztusi, a teraz musze podawć jej debridat na kolki 2 razy dziennie- próbowałam strzykawką, ale tez mi sie zakrztusiła..już nie wiem, co robić.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek85 Re: dozownik do leków? 12.05.07, 10:01 mój też się krztusił. ja po prostu podawałam mu bardzo, ale to bardzo powoli, tak żeby dał radę pomymłać i połknąć Odpowiedz Link Zgłoś
kamyszkasia Re: dozownik do leków? 12.05.07, 11:00 Spróbuj z łyżeczki - zmieszaj też Debridat z mlekiem, bo to strasznie słodkie i aromatyzowane pomarańczami świństwo jest. Ja sama bym nie połknęła i nie dziwię się, że moja mała nei chciała Po zmieszaniu z mlekiem chłepta z łyżeczki bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
mamasia3 Re: dozownik do leków? 12.05.07, 19:24 Witam! Ja podaję leki strzykawką, którą kieruję na bok, tzn. na wewnętrzną stronę policzka. Tak jest mniejsze prawdopodobieństwo zakrztuszenia się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś