bartusiowa_mama 15.05.07, 12:45 Na wypisie ze szpitala mojego synka sa skrotyBS,VSD i FoA. VSD-ubytek w przegrodzie miedzykomorowej,FoA-prztrwaly otwor owalny.A co to jest PBS? Nie moge znalezc w necie a nie zauwazylam tego i nie zapytalam lekarza..Moze ktos wie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alrada Re: Co to jest PBS? 15.05.07, 19:37 Może cos od PS zwężenia tętnicy płucnej. Odpowiedz Link Zgłoś
bartusiowa_mama Re: Co to jest PBS? 16.05.07, 13:15 nie wiem sama,w srode,za tydzien idziemy do docent Mol to sie nam wyjasni.Przekopalam net ale nic nie znalazlam.. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.a Re: Co to jest PBS? 16.05.07, 14:19 hej może to jest błąd w druku,takowe sie zdarzaja.bo jak wrzuciłam PBS w wyszukiwarkę,to wyszła mi przewlekła białaczka szpikowa. także wydaje mi się ze moze miało być PS czyli zwężenie tetnicy płucnej.Tę białaczke napewno wykluczam bo by tak tego nie zostawili i napewno bys o tym wiedziała.chyba bład w druku.Pozdrawiam Iwona i Wiki TGA,PS Odpowiedz Link Zgłoś
bartusiowa_mama Re: Co to jest PBS? 18.05.07, 10:02 do tej bialaczki tez sie dokopalam...skroty sa po lacinie wiec to na pewno nie to.A poza tym oprocz problemow kardiologicznych Bartus jest zdrowy.Wiec pewnie masz racje :blad w druku. Odpowiedz Link Zgłoś