sabina55 18.05.07, 11:29 Prosze poradzcie czy poscic 7 letnie dziecko z katarem na basen (byc moze dostalo ten katar po wtorkowej wizycie na basenie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: bardzo prosze o rade-basen 18.05.07, 12:28 to zależy jaki to katar. jeśli nos jest zatkany to ja bym nie posyłała, jak będzie oddychać pod wodą?. jak z nosa ciągle coś leci, to też raczej trudne technicznie. natomiast jeśli to końcówka kataru, albo delikatny początek, a dziecko dobrze sie czuje spróbowałabym. przynajmniej tak robimy z 5,5 latkiem i po basenie nie choruje. Odpowiedz Link Zgłoś
teletombola1 Re: bardzo prosze o rade-basen 18.05.07, 22:58 mami7 napisała: jak > będzie oddychać pod wodą?. jak z nosa ciągle coś leci, to też raczej trudne > technicznie. ) ale sie uśmiałam od kiedy to pod wodą się oddycha nosem??? Moje dziecko od paru lat pływa i to zależy od tego jaki jest katar. Jeżeli gęsty ropny, to zostaje w domu, jeżeli wodnisty to pływa. No i to zależy czy towarzyszą temu jeszcze jakieś objawy, np. kaszel, ból głowy. Odpowiedz Link Zgłoś